Houten bijzettafels

Ben jij op zoek naar nieuwe houten bijzettafels voor in jouw interieur? We hebben een ruime collectie houten bijzettafels van merken als Feelings, Henders & Hazel, IN.House, Pronto Wonen en Xooon. Bekijk ook eens onze eigen collectie Happy Living. Kom eens sfeer proeven in onze showroom of shop eenvoudig online.

Bijzettafel hout in verschillende stijlen

Houten bijzettafels zijn verkrijgbaar in verschillende woonstijlen: industrieel, modern, Scandinavisch, stoer, landelijk enzovoort. Bij Löwik hebben wij speciaal voor jou een ruime en diverse collectie neergezet, zodat ook jij hier jouw perfecte bijzettafel kunt vinden. Een ronde houten bijzettafel breekt een interieur met veel kasten en tafels in rechte vormen op. Daarnaast geeft het meer dynamiek aan jouw interieur. Verschillende vierkante bijzettafels passen goed bij een strakke design bank of een strak modern interieur. Een bijzettafel hout in landelijke stijl heeft vaak natuurlijke en afgeronde of ronde vormen, het hout is dan ook wat robuuster. Een houten bijzettafel met metalen details past erg goed in een stoer en industrieel interieur. Deze bijzettafels kun je ook combineren met metalen bijzettafels. Je kunt eenvoudig verschillende stijlen combineren voor een speels effect, want het materiaal (hout) zorgt dan voor de eenheid.

Boomstam bijzettafel in een stoer interieur

Creëer sfeer in je interieur met natuurlijke vormen. Een boomstam bijzettafel is hier heel geschikt voor, natuurlijker kan haast niet! We hebben hierin verschillende modellen, bijvoorbeeld een massieve bijzettafel boomstam of alleen het blad in de natuurlijke vorm van de boomstam met slanke pootjes eronder. Een boomstam bijzettafel past in ieder interieur, maar je ziet ze vaak terugkomen in landelijke interieurs. Met een strakkere afwerking passen zij ook goed in een modern interieur of met metalen details in een industrieel interieur.

Houten bijzettafels: multifunctioneel!

Houten bijzettafels kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo zie je tegenwoordig steeds vaker dat de salontafel wordt vervangen door verschillende gegroepeerde bijzettafels. Het geeft niet alleen een speels effect, maar zorgt er ook voor dat je eenvoudig ruimte kunt creëren door de bijzettafels even aan de kant te plaatsen. Het geeft ook een ruimtelijker gevoel, omdat je niet gelijk een rechthoekige ‘blok’ in je zithoek hebt staan. Je kunt er ook voor kiezen om een bijzettafeltje aan de zijkant van de bank of fauteuil te plaatsen, zodat je hier makkelijk je kopje koffie op kwijt kunt. Een houten bijzettafel kan ook veel sfeer creëren wanneer je dit gebruikt in een plantenhoekje. Plaats bijvoorbeeld verschillende stijlen houten bijzettafels in verschillende hoogtes bij elkaar en plaats hier een paar mooie planten op voor een warme bohemian stijl. Naast de ‘normale’ ronde en vierkante bijzettafels, zijn er ook bijzettafels met een speciale functie. Bijvoorbeeld een laptop-bijzettafel die je eenvoudig onder je bank door kunt schuiven. Je kunt zo’n tafel vaak ook aan de zijkant over de armleuning heen schuiven, zodat je hier gemakkelijk jouw glas wijn of kopje koffie op kunt zetten.

Houten bijzettafel kopen

Heb je liever geen houten bijzettafel? Kijk dan ook eens bij bijzettafels van glas of metaal. Bij Löwik kun je terecht voor een ruim assortiment bijzettafels. Vind je het lastig een goede match te vinden met jouw woonstijl of om de juiste indeling te vinden binnen jouw interieur? Onze interieuradviseurs helpen je graag en geven je persoonlijk en vrijblijvend kleur-, stijl- en interieuradvies. Bekijk de volledige collectie houten bijzettafels online of kom sfeerproeven in onze winkel! Kijk ook even in onze outlet voor de laatste showroommodellen bijzettafels. In de outlet gaan ze nu weg voor een zacht prijsje. Zo scoor jij leuke bijzettafels voor een scherpe prijs, hoe fijn is dat? houten bijzettafel