Relaxfauteuils

In een relaxfauteuil zit je heerlijk comfortabel en ontspannen, een stoel om lekker in bij te komen. Een goede relaxfauteuil biedt de juiste ondersteuning en ontspant jouw rug, nek en benen. Bij Löwik Wonen & Slapen hebben we het grootste assortiment relax fauteuils, van eenvoudig bedienbare fauteuils, relaxfauteuils met een voetenbank of een volledig elektrisch verstelbare relaxfauteuil. Met een groot en divers pallet aan stoffen en leersoorten vind ook jij jouw favoriete fauteuil bij Löwik!

610 producten gevonden

Heerlijk ontspannen met relaxfauteuils!

Een fauteuil om in te relaxen, heerlijk toch na een lange dag fijn de benen omhoog en even wegdromen. Met de mooiste relaxfauteuils van Löwik Wonen & Slapen kan dat! Relaxfauteuils staan bij velen nog bekend als iets wat alleen voor ouderen is, wellicht wat lomp staat in het interieur en een stoffig design heeft. Niets is minder waar! Een relax fauteuil komt tegenwoordig voor in vele hippe designs, wordt ontworpen in diverse woonstijlen en heeft veelal een luchtig en slim design. Is een relaxfauteuil nou geschikt voor jou?

Redenen om voor een relax fauteuil te kiezen

Wij kunnen genoeg redenen bedenken om te kiezen voor een relaxfauteuil, we leggen de belangrijkste redenen voor je toe.

Goede zithouding

We zitten teveel, dat is algemeen bekend. Als we dan toch zitten, dan is het ook verstandig om een goede zithouding aan te nemen. Nou relaxen veel van ons na een lange dag werken heerlijk (onderuit gezakt) op de bank. Dit geeft je rug geen goede ondersteuning, waardoor je jouw wervels eigenlijk alleen maar belast in plaats van het te ontspannen. Een relaxfauteuil zorgt dat jouw rug de juiste ondersteuning krijgt, waardoor het kan ontspannen. Dit voorkomt op lange termijn rugklachten.

Ontspan!

Uiteraard zegt de naam het al, maar met een relax fauteuil ontspan je echt. Zo kun je de fauteuil gemakkelijk bijdraaien om even weg te dromen bij het uitzicht. Altijd maar tv kijken – wat je al snel doet op de bank – is niet goed voor een volledige ontspanning. Het werk daarin dus ook stress verlagend. Je kunt er ook voor kiezen om je even te onttrekken van het dagelijkse leven met een goed boek. Veel relaxfauteuils hebben ook een kantelbare hoofdsteun, handig wanneer je in de relaxstand een boek wilt lezen zonder je nek te belasten.

De beste merken en mooiste designs relaxfauteuils

We snappen dat je graag een relaxfauteuil wilt die bij jouw woonstijl past en aansluit op de rest van jouw inrichting. Ieder merk heeft zijn eigen stijl en flair en om een ruim aanbod te kunnen bieden in relaxfauteils hebben wij vele merken binnen ons assortiment. Zo vind je bij ons grote merken als Stressless, de Toekomst en Gealux, maar ook Baenks, Xooon en Henders & Hazel bieden een mooi assortiment in relaxfauteuils.

Hoog comfort en kwaliteit met Stressless

Stressless: een synoniem voor hoogste comfort en ontspannen zitten. Ze zijn een wereldwijd succes in relaxfauteuils. Omdat het belangrijk is dat de relaxfauteuil goed aansluit op jouw lichaam, biedt Stressless ook diverse maten in fauteuils. Niet alleen bieden zij relaxfauteuils, maar ook banken met relaxfunctie en een groot assortiment in comfortabele bureaustoelen.

Toe aan een nieuwe relaxstoel?

Benieuwd naar het aanbod relaxfauteuils? Onze zit-experts helpen je graag bij het vinden van de juiste fauteuil. Onze adviseurs helpen jou een relaxfauteuil te vinden met de juiste zitdiepte, zithoogte en hoogte van de rugleuning, voor een perfect zitcomfort. Wanneer de verhoudingen goed zijn worden je benen, nek, rug en schouders ontlast. Kom gerust eens langs in de showroom.

Veelgestelde vragen

Afhankelijk van het gewicht van de stoel, de intensiteit van het gebruik en de omgevingstemperatuur gaat een accu gemiddeld 3 weken mee. Belangrijk is dan wel dat de accu minimaal één keer in de maand volledig opgeladen dient te worden. Op alle accu's en opladers zit standaard 1 jaar garantie.
Het beste relaxfauteuil beschikt over het ultieme zitcomfort en heeft een vertselbare beensteun en rugleuning. De Twice TW 175 is een van de meestverkochte relaxfauteuils.
Met een prijs tussen de € 400,- en € 4000,- zit er voor elk portemonnee een sta-op stoel in de collectie. De verschillende keuzes in uitvoeringen, elektrisch (wel of niet), bekledingen en afmetingen zijn bepalend voor de prijs. Laat je door de experts van Löwik Wonen & Slapen adviseren over welke sta op stoel het beste bij jou past.


relax fauteuil stressless