Tweepersoons boxsprings

Ben jij op zoek naar tweepersoons boxsprings? Slaap je samen met je partner, dan heb je in een boxspring voor twee personen alle ruimte. Slaap je alleen? Heerlijk breeduit liggen en alle ruimte benutten! Mits je hier natuurlijk wel de ruimte voor hebt in je slaapkamer, anders kun je natuurlijk ook voor een twijfelaar gaan of een éénpersoons boxspring.

Opbouw van een tweepersoons boxspring

Een tweepersoons boxspring is opgebouwd uit verschillende onderdelen en heeft in vergelijking met een normaal bed of ledikant een hogere instap. Het onderstel (op pootjes) bestaat uit een beklede box met bonell- of pocketveren. Bovenop het onderstel komt het matras, deze is vaak bekleed met dezelfde stof als dat van de boxspring. Een boxspring matras is zo ontworpen dat het optimaal ventileert. Vaak hoef je het matras dus ook niet te keren. Bovenop het matras komt een topper voor extra comfort. Een tweepersoons boxspring past natuurlijk niet in zijn volledige formaat door de deur, daarom bestaat het uit twee eenpersoons boxsprings, welke bij elkaar worden gehouden door een hoofd- en voetenbord. In het ene geval gaat het alleen om het onderstel en in een ander geval worden ook de matrassen gescheiden, omdat de meeste personen andere behoeften hebben met betrekking tot het slaapcomfort. Een topper zorgt daarom ook niet alleen voor extra comfort, maar zorgt er ook voor dat je de scheiding tussen de matrassen niet opmerkt en het bed één geheel wordt.

Vast en elektrisch model

Wanneer je een 2 persoons boxspring wilt aanschaffen, kom je voor een belangrijke keuze te staan. Kies je voor een vlak model of een elektrisch model? Een elektrische boxspring kan veel extra comfort leveren. Lees je graag in bed of vinden jij en je partner het heerlijk om nog even televisie te kijken op de zondagochtend? Dan is een elektrisch model zeker de overweging waard. Je zorgt dan voor een betere ondersteuning van jouw nek en rug, waardoor je op lange termijn lichamelijke klachten voorkomt. Wil je beide kanten apart bedienen? Dat kan!

Waarom kies je voor een 2 persoons boxspring?

Waarom is een 2 persoons boxspring voor jou een goede keuze? Door meerdere lagen van (pocket)veren wordt jouw lichaam goed ondersteund. Door deze meerdere lagen met veren lig je ook een stuk comfortabeler, dan wanneer je op een ledikant met lattenbodem slaapt. Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk. Met een boxspring zorg je niet alleen voor een goede nachtrust, maar met de juiste binnenvering, matras, topper en kussen voorkom je ook in de toekomst rug en nekklachten. Laat je altijd goed en vrijblijvend adviseren door onze slaapexperts. Een boxspring 2 persoons wordt ook wel een hotelbed genoemd, dit komt omdat hotels vaak kiezen voor een boxspring vanwege de goede ventilatie en daarbij de hygiëne. Boxsprings zijn ook duurzaam en erg comfortabel. Naast het comfort kiezen veel mensen ook voor een tweepersoons boxspring vanwege de luxe uitstraling. Vele boxsprings zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en materialen. Wil je een klassieke uitstraling, dan kun je dit eenvoudig bereiken door een gecapitonneerd hoofdbord.

Een boxspring 2 persoons aanschaffen

Bij Löwik kun je terecht voor een uitgebreid assortiment boxsprings. Naast tweepersoons boxsprings hebben wij ook eenpersoons boxsprings en twijfelaars. Buiten de standaard afmetingen zijn er ook andere breedtematen en lengtematen beschikbaar. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht voor diverse merken als Auping, Avek, Mérens en Tempur in verschillende uitvoeringen en stijlen. Kom langs in de showroom of bekijk ons aanbod tweepersoons boxsprings online! Tweepersoons boxsprings

Alle categorieën