Twijfelaar boxsprings

Wil je graag een ruimere boxspring voor jezelf of heb je te weinig ruimte voor een tweepersoons boxspring, dan is een twijfelaar boxspring de oplossing voor jou! Een boxspring van 120×200 cm is een volwaardige boxspring dat zowel voor 1 of 2 personen geschikt is. Benieuwd naar al onze boxsprings? Bekijk dan de collectie online of kom langs in de showroom!

Wat is een twijfelaar boxspring?

Een twijfelaar boxsprings is een boxspring geschikt voor zowel één persoon als twee personen. Een normaal eenpersoonsbed of boxspring is 90 cm breed. Een kleine tweepersoonsbed in 160cm breed. Daartussen heb de 120×200 cm en 140×200 cm boxsprings. Dit zijn twijfelaar boxsprings. De echte twijfelaar van 120 cm – want tenzij je heel knus wilt liggen is dit net niet groot genoeg voor beide – is zeer geschikt wanneer je alleen slaapt, maar net even wat ruimer wil liggen. Een 140 cm twijfelaar geeft ook voldoende ruimte voor twee personen.

Boxspring twijfelaar kopen?

Wil je graag een boxspring twijfelaar kopen? Bij Löwik Wonen & Slapen hebben we een ruim assortiment boxspring, verkrijgbaar in vele maten. Zo ook de 120 en 140 cm boxspring. Heb je wat meer ruimte nodig in de lengte? Dat kan! Boxsprings komen namelijk ook in de lengtematen 210 en 220 cm.

De opbouw en mogelijkheden van twijfelaar boxsprings

Een boxspring is opgedeelt in meerdere onderdelen. Een boxspring heeft een onderstel met poten en daarop komt een ‘box’ met veren. Hierop komt het matras naar keuze, meestal gestoffeerd in dezelfde stof als de rest van de boxspring. Op het matras wordt vaak een topper geplaatst voor extra comfort. Omdat er meerdere lagen aanwezig zijn met vering (pocket- of bonellvering), wordt je lichaam beter ondersteund in vergelijking met een twijfelaar ledikant met een normale lattenbodem. Een boxspring twijfelaar van 120 cm breed is een vast model, bij een model van 140 cm heb je de keuze uit een vast model of een model bestaande uit twee delen van 70 cm. Twee losse onderdelen zijn handiger te verplaatsen, bijvoorbeeld bij een verhuizing. Om er wel een geheel van te maken kiezen de meeste mensen er voor om daarop een vast matras van 140 cm te plaatsen, zodat je geen last hebt van een spleet tussen beide delen. Dit kun je natuurlijk ook oplossen met een topper.

De voordelen van een twijfelaar boxspring

Een boxspring twijfelaar is ideaal wanneer je een kleinere slaapkamer hebt. Je behoudt loopruimte en levert geen slaapcomfort in. Gesproken over slaapcomfort, een boxspring heeft dus vanwege de extra laag veren ook een fijn comfort. Je lichaam wordt ook goed ondersteund op alle drukpunten. Benieuwd naar ons assortiment twijfelaar boxsprings? Bekijk het aanbod van o.a. Tempur, Comfort Suite en Auping online of kom langs in de winkel. Daar staan onze beddenxperts klaar om je vrijblijvend te adviseren, zodat jij weer uitgerust wakker kunt worden! Twijfelaar boxsprings