Luxe boxsprings

Een luxe boxspring is een stijlvol bed in jouw slaapkamer, maar zorgt daarnaast voor een fijne nachtrust. Goed slapen is erg belangrijk en met een luxe boxspring is heerlijk slaapcomfort gegarandeerd. De luxe boxsprings staan bekend om de afwerking met een groot hoofdbord, compleet met een voetbord en hoge kwaliteit materialen en afwerking. Combineer jouw boxspring met een luxe dekbedovertrek en het plaatje is compleet.

Een luxe boxspring kopen

Een luxe boxspring is een luxere uitvoering en daardoor duurder dan een gewone boxspring. Hoe is nu zo’n boxspring opgebouwd? Het onderstel, de box, is de eerste laag van een boxspring en die zorgt voor comfort en ondersteuning. Bovenop het onderstel ligt een matras en een topper. Deze drie lagen samen zorgen ervoor dat het slaapsysteem een boxspring is. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je boxsprings in verschillende stijlen, van modern tot klassiek. Zo kun jij jouw slaapkamer omtoveren tot een paradijs, waar je ’s nachts heerlijk kunt slapen. Samen met jou gaan wij op zoek naar een luxe boxspring die helemaal is afgestemd op de manier waarop jij het liefste slaapt. Naast de stijl, kun je kiezen uit verschillende formaten en kleuren. Kies een formaat dat past bij jouw slaapkamer en slaapwensen. Daarnaast kun je eventueel de pootjes en het hoofdbord naar eigen wens samenstellen. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je luxe boxsprings van o.a. Auping, Caresse, Comfort Suite en Serta. We hebben een ruim assortiment, zo vind je zeker jouw perfecte boxspring.

Een elektrisch verstelbare luxe boxspring

Om goed te kunnen slapen, is het bed een belangrijke factor. Een bed ligt goed als het de contouren van het lichaam volgt. Daarnaast is het belangrijk dat we tegendruk krijgen om ons lichaam te ondersteunen. Een goede boxspring geeft een goede druk in de rug en zorgt voor vering in de schouders en heupen. De meeste luxe boxsprings zijn elektrisch verstelbaar. Ze zijn verstelbaar met een afstandsbediening en daardoor makkelijk in gebruik. Een elektrische boxspring geeft extra comfort bij bijvoorbeeld het tv kijken of tijdens het lezen van een boek. Wanneer je kiest voor een elektrisch verstelbare boxspring, dan heb je keuze uit verschillende opties:

Een verstelbare boxspring geeft niet alleen comfort tijdens het slapen, maar zorgt er ook voor dat jij het bed makkelijk kan opmaken. Daarnaast kun je de luxe boxspring ook even omhoog zetten, zodat je er eenvoudig onder kan stofzuigen. luxe-boxspring

Alle categorieën