Tempur

Tempur staat bekend om haar unieke Tempur® materiaal wat reageert op je lichaam. Het materiaal is een visco-elastische schuim dat zich perfect aanpast aan de vorm, het gewicht en de temperatuur van jouw lichaam. Dit materiaal is toegepast op de matrassen en kussens van Tempur, daarnaast bieden zij een compleet assortiment bedden, boxsprings en bedbodems.

60 producten gevonden

Matrassen van Tempur

Het Tempur® materiaal is ontwikkeld door NASA en is verder ontwikkeld door Tempur. Het materiaal gaat strenge kwaliteitscontroles door en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en kwaliteitscertificaten. Het is dan ook niet zomaar traagschuim. Het reageert op de warmte, vorm gewicht van jouw lichaam en past zich continu aan. Het biedt daardoor de ultieme ondersteuning, de hele nacht door. Doordat het materiaal zich aanpast aan jouw lichaam verlicht het ook de drukpunten. Je rug- en nekwervel blijven in één lijn, of je nu op je rug of op je zij slaapt. Doordat deze drukpunten worden verlicht, word je ontspannen wakker. Het zorgt ervoor dat rugklachten verminderen of verdwijnen en je wordt niet meer stijf wakker, omdat spieren en bloedvaten niet meer bekneld worden. En met minder dan 3% terugkaatsing zullen jij en je partner ongestoord de nacht doorkomen. Bij Tempur krijg je niet alleen 90 dagen omruilgarantie op je matras, maar ook 10 jaar volledige garantie op alle matrassen.

Assortiment Tempur matrassen

Tempur heeft vier verschillende matrassen in het assortiment. De matrassen met het Tempur materiaal zijn in drie verschillende hardheden te verkrijgen: soft, medium en firm. Daarnaast bieden zij ook de Micro-Tech hybrid matras, een combinatie tussen duurzame pocketveren en het Tempur materiaal. Ook verkrijgbaar in soft, medium, firm. Ontdek de Tempur matrassen in onze showroom. Nog niet overtuigd? In onze slaapcabine kun je het comfort van de Tempur® matrassen testen en ervaren!

Boxspring en bedden van Tempur

De bedden en boxsprings van Tempur zorgen niet alleen voor een goede nachtrust, maar geven je slaapkamer ook een luxe uitstraling. Maak je bed compleet met de bedbodems en matrassen van Tempur® en ervaar de ultieme slaapbeleving.

Micro-Tech™ Boxspring

Met de Micro-Tech boxspring van Tempur stel je zelf je favoriete boxspring samen. Kies uit vijf stijlen hoofdborden, verschillende kleuren en potensets. Daarnaast is de boxspring ook verkrijgbaar als elektrisch verstelbare boxspring. Ook kun je zelf kiezen welk type Tempur matras je bij de boxspring wilt. Deze boxspring is tevens ontworpen door de beste Deense ontwerpers en ingenieurs om de kwaliteit te bieden die je verwacht.

Bedden collectie

Bij Tempur kun je ook terecht voor een divers assortiment bedden. Van een vast model bed dat in alle opzichten compleet naar eigen smaak samengesteld kan worden, tot een elektrisch verstelbaar bed met ingebouwde massagefunctie dat je laat zweven. Voor welk bed je ook kiest, met de Tempur bedcombinaties word je ontspannen en uitgerust wakker.

Comfort en ergonomische hoofdkussens

Bij Tempur kun je niet alleen terecht voor de beste matrassen. Maak je set compleet met een ergonomisch hoofdkussen voor de optimale ondersteuning. De ergonomische hoofdkussens zijn speciaal ontworpen voor degene met een vaste slaaphouding. Slaap jij bijvoorbeeld altijd op je zij, rug of buik? Dan biedt een ergonomisch hoofdkussen van Tempur de beste ondersteuning voor jou. Veel kussens zijn ontworpen voor zij- en rugslapers. Tempur heeft daarnaast ook een kussen ontworpen dat ademhaling helpt optimaliseren wanneer je op je buik slaapt. Toch liever de klassiek gevormde hoofdkussen? Ook die vind je bij Tempur! De kussens zijn tevens verkrijgbaar in verschillende hardheden, voor de ultieme nachtrust. Ontdek de volledige collectie online of kom eens langs in onze showroom!

Premium Flex bedbodems

De schotelbodems van Tempur zijn speciaal ontwikkeld voor alle Tempur matrassen. De flexibele schotels bewegen met je lichaam mee voor een optimale ondersteuning. Ook kunnen ze individueel en per zone worden ingesteld op stevigheid. Wist je dat de bedbodems ook verkrijgbaar zijn met een massageset voor de ultieme ontspanning. Je hebt tevens de keuze uit een elektrisch verstelbare bedbodem of een vast model.

Tempur matrassen