Elektrische boxsprings

Onze ruime collectie boxsprings bestaat uit twee soorten boxsprings: een vlak model of een elektrisch model. Bij een elektrische boxspring kun je het onderstel bij de rug en bij de benen verstellen voor extra comfort. We hebben een ruime collectie elektrisch verstelbare boxsprings van de beste kwaliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze showroom, onze bedden experts adviseren jou graag.

Wat is een boxspring?

Wat is nou precies een boxspring? Een boxspring bestaat uit verschillende onderdelen. Als eerste een ‘box’ met veren. Dit is het grootste verschil met een ledikant, welke een lattenbodem heeft. Een boxspring geeft optimale ondersteuning, omdat er niet alleen in het matras, maar ook in de bodem vering zit. Boven op de box komt dus een matras en een topper. Eventueel komt hier nog een hoofdbord en een voetenbord bij om het af te maken. Door de luxe uitstraling en uitvoering wordt de boxspring ook wel een hotelbed genoemd. Een boxspring komt voor in twee uitvoeringen: vlak en elektrisch. Standaard is een boxspring bodem vlak, maar het kan ook elektrisch verstelbaar zijn.

Een elektrisch verstelbare boxspring

Met een elektrische boxspring kun jij jouw eigen boxspring met een druk op de knop verstellen. Fijn jouw benen even omhoog na een lange dag werken en/of jouw rug wat meer omhoog wanneer je graag een boek leest voor het slapen of het heerlijk vindt om nog even een aflevering van je favoriete serie in bed te kijken. De elektrisch verstelbare boxspring heeft vele voordelen en geeft jou extra comfort. Lees je wel eens een boek in bed en krijg je dan last van jouw nek en rug? Dit komt doordat jij jezelf met kussens omhoog probeert te brengen en in een fijne positie probeert te liggen. Wanneer je een tijdje in deze houding ligt, merk je dat dit toch geen fijne houding is voor jouw rug en nek, omdat je niet voldoende wordt ondersteund.

Betere ondersteuning met een verstelbare bodem

De elektrische boxspring heeft een verstelbaar onderstel. De verschillende verstelbare onderdelen worden aangedreven door meerdere motoren. Maar waarom nou een elektrisch verstelbare boxspring? Met een verstelbare boxspring zorg je ervoor dat jouw benen, rug en nek goed worden ondersteunt wanneer jij bijvoorbeeld TV kijkt of een boek leest. Ook ontbijt op bed wordt een stuk comfortabeler. Wanneer je jouw benen samen met jouw rug verstelt, worden ook jouw bekken op de juiste manier ondersteund. Heb je last van lage rugklachten? Het verstellen van jouw benen zorgt ervoor dat jouw spieren in je onderrug ontlast worden. Een boxspring is er dus voor iedereen: om te voorkomen dat je op langer termijn rugklachten krijgt of om het comfortabeler voor jezelf te maken wanneer je rugklachten hebt.

Elektrische boxsprings in verschillende stijlen

Een elektrische boxspring is niet alleen erg comfortabel, maar ook heel stijlvol. Boxsprings zijn erg duurzaam en hebben daarnaast ook een goede ventilatie. Daarnaast worden ze ook vanwege het comfort en de luxe uitstraling in hotels gebruikt. Vandaar dat men het ook wel een hotelbed noemt. Wil je een verstelbare boxspring? Ook dan heb je een ruime keuze in verschillende stijlen, merken en afwerkingen. Zo kun je gaan voor een eigentijds en basic design, maar hebben we ook vele klassieke boxsprings met een gecapitonneerde hoofdbord uitgevoerd in een luxe stof. Je kunt de boxspring geheel naar wens samenstellen. Onze collectie elektrische boxsprings bestaat uit merken als Auping, Tempur, Caresse, Mérens, Serta en meer!

Elektrische boxspring aanbieding

Wil je elektrische boxspring kopen? Op onze slaapafdeling hebben we een ruime collectie boxsprings en boxsprings elektrisch. Daar kun je proefliggen en staat onze beddenspecialist klaar om jou vrijblijvend te adviseren. Ook hebben we regelmatig een elektrische boxspring aanbieding. Topkwaliteit, maar dan voor een scherpe prijs. Kom gerust langs in onze showroom of bekijk onze elektrisch verstelbare boxsprings online! Elektrische boxspring

Alle categorieën