Mérens

De boxsprings van Mérens zijn uniek, comfortabel en vervaardigd uit de beste natuurlijke materialen. Deze materialen in combinatie met ambachtelijk maatwerk kenmerken de kracht van Mérens. Elk bed is uniek en komt tegemoet aan jouw individuele wensen op gebied van stugheid en maatvoering. Maak je slaapkamer compleet met een boxspring van Mérens. Een aanwinst voor elke slaapkamer!

4 producten gevonden

De boxsprings van Mérens

Goed slapen is heel belangrijk en dat weten ze bij Mérens. Een gezonde en goede nachtrust zorgt ervoor dat jij weer fris aan de dag kan beginnen. Met een Mérens boxspring kiest je voor absolute topkwaliteit voor een gezonde nachtrust. Gemaakt van natuurlijke materialen zoals biologisch katoen, hennep, wol van Texelse schapen en latex. Deze materialen zijn niet enkel goed voor het milieu maar ook voor jouw gezondheid. De natuurlijke materialen zorgen voor een optimale ventilatie en zijn uiterst duurzaam. Zo kun jij zorgeloos genieten van een gezonde en optimaal ondersteunende nachtrust. Ga je voor een boxspring van Mérens, dan ga je voor een verantwoorde investering waar je jarenlang van kunt genieten.

Natuurlijke materialen

Mérens staat bekend om het gebruik van natuurlijke materialen. Zo maakt Mérens gebruik van paardenhaar. Paardenhaar zorgt voor natuurlijke ventilatie en een flexibel en comfortabel gevoel. Het paardenhaar wordt gebruikt in de matrassen van Mérens, omdat het zo’n goed ventilerend vermogen heeft. Naast paardenhaar, maakt Mérens ook gebruik van hennep. Een product van Nederlandse bodem dat sterk en toch flexibel is. Ook hennep wordt verwerkt in de mastrassen van Mérens. Tot slot maakt Mérens gebruik van schapenwol en kamelenwol. Wol is sterk, elastisch, waterbestendig, isolerend en levert een belangrijke bijdrage aan het comfort van het matras. Al deze materialen dragen uiteindelijk bij aan de hoge kwaliteit aan de matrassen van Mérens.

Stel je eigen Mérens boxspring samen

De boxsprings en topmatrassen van Mérens worden met zorg gemaakt volgende de laatste inzichten. De boxsprings zijn fraai afgewerkt, met oog voor detail. De collectie van Mérens bestaat uit diverse modellen: Rembrandt, Mondriaan, De Ruyter, Van Amstel, Vermeer en Van Heemskerk. Je stelt ze geheel naar eigen wens samen, waarbij exact maatwerk tot de mogelijkheden behoort. Je hebt keuze uit zes matrassen met verschillende comforts en drie hoogwaardige toppers voor de perfecte bovenlaag. Ook kun je kiezen uit twee verschillende hardheden en voor de bodem kies je jouw ideale comfort. Niet alleen het comfort stel je naar wens samen, ook het design is volledig naar eigen smaak te kiezen. Met keuze uit zes verschillende luxe hoofdborden en een uitgebreide stofcollectie creëer je jouw perfecte plaatje voor jouw slaapkamer! Bij Löwik Wonen & Slapen vind je de complete Mérens collectie, zodat je de uitgebreide mogelijkheden zelf kunt zien, proberen en ervaren! Onze deskundige slaapadviseurs staan voor jou klaar voor een vrijblijvend advies op maat en vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.
Merens boxsprings