Grijze boxsprings

Een boxspring creëert een luxe sfeer in jouw slaapkamer en is daarnaast een fijn, comfortabel bed. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je grijze boxsprings in diverse materialen en stijlen. De meeste boxsprings kun je geheel naar eigen wens samenstellen. Wil je een mooi gecapitonneerd hoofdbord of juist een boxspring zonder hoofdbord? Het kan allemaal!

Een grijze boxspring kopen

Een comfortabel bed is erg belangrijk, want je moet tenslotte een goede nachtrust hebben. Een bed ligt past goed als het de contouren van jouw lichaam volgt en daarnaast jouw lichaam goed ondersteund. Bij Löwik Wonen & Slapen kun je geheel jouw eigen boxspring samenstellen, van matras tot nachtkastje. Tijdens het kopen van een grijze boxspring bepaal jij zelf welk matras, bekleding en comfort jouw boxspring moet hebben. Daarnaast kun je ook het formaat bepalen. Slaap je alleen, maar wil je liever wel ruim slapen? Ga voor een boxspring twijfelaar van 140 cm x 200 cm. Of ben je juist op zoek naar een tweepersoons boxspring voor jou en jouw partner? Ook grote grijze boxsprings hebben we in ons assortiment. Onze lengtematen gaan zelfs tot 220 cm. Zo is er altijd een boxspring die past bij jouw slaapwensen.

Een grijze boxspring past in ieder interieur

Grijs is een neutrale, moderne kleur en daarom makkelijk te combineren met andere kleuren. Grijs is zeker niet saai! Je kan gebruik maken van verschillende tinten grijs om jouw slaapkamer diepte en een warme of koele uitstraling te geven. Het is maar net hoe je de kleuren combineert. Combineer jouw grijze boxspring met houten meubels en voeg textiel en accessoires toe in een pasteltint om meer warmte aan jouw slaapkamer te brengen. Wil je het juist iets koeler houden? Ga voor marineblauw. Het ziet er niet alleen chique uit, maar geeft jouw slaapkamer ook een iets koelere uitstraling. Met een grijze boxspring heb je alle mogelijkheid om met verschillende kleuren te experimenteren. Ben je benieuwd naar onze collectie grijze boxsprings? Bekijk ons aanbod online of kom langs in de winkel.

Hoe is een boxspring opgebouwd?

Boxsprings zijn in Nederland enorm populair, maar hoe zijn ze eigenlijk opgebouwd? Een boxspring bestaat in principe uit drie lagen: het onderstel (de box) met daar bovenop een matras en een topper. Deze drie lagen moeten voor een heerlijk slaapcomfort zorgen. De meeste boxspring matrassen zijn gevuld met een pocketvering. De topper die daar bovenop komt is verkrijgbaar met verschillende vullingen. Elke vulling heeft zijn eigen voor- en nadelen. Wil je meer meten over de verschillende vullingen of over andere onderdelen van een boxspring? Vraag onze medewerkers voor meer informatie. Grijze boxspring