Witte boxsprings

Geef jouw slaapkamer een rustige uitstraling met een witte boxspring. Wit is een neutrale kleur waar we niet snel uitgekeken op raken. Daarnaast geeft wit jouw boxspring een luxe uitstraling. Bij Löwik Wonen & slapen vind je witte boxsprings in diverse stijlen. Ze zijn makkelijk te combineren en passen in elk interieur. Voor welke witte boxspring ga jij?

Een witte boxspring kopen

In ons assortiment vind je diverse witte boxsprings, zowel één- als tweepersoons. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende opties. Wil je een boxspring met of zonder hoofdbord en moet de boxspring elektrisch verstelbaar zijn? Bij Löwik Wonen & Slapen kun je jouw boxspring geheel naar eigen wens samenstellen, van matras tot nachtkastje. Zorg ervoor dat de boxspring uiteindelijk aansluit bij jouw slaapwensen. Het is belangrijk dat het matras en de topper jouw lichaam op de juiste manier ondersteunen. De meeste boxsprings hebben een matras met pocketveren en daarop een topper. Een topper heeft verschillende vullingen die elk hun eigen voor- en nadelen hebben. Zo zijn er matrastoppers gemaakt van comfortschuim, traagschuim, koudschuim en latex. Een traagschuim topper zorgt bijvoorbeeld voor minder druk en een betere doorbloeding. Een koudschuim of latex topper zorgt voor meer veerkracht en steun. Wil je meer weten over de verschillende vullingen of over boxsprings? Vraag onze slaapexperts voor meer informatie.

Een witte boxspring in jouw interieur

Wit is een neutrale kleur, maar het geeft jou daarnaast ontzettend veel mogelijkheden. Wil je jouw slaapkamer fris en rustig houden? Combineer jouw witte boxspring met witte muren en andere witte accenten. Wanneer je juist een warme uitstraling wil in de slaapkamer dan kun je een witte boxspring beter met warme tinten combineren. Ga bijvoorbeeld voor gordijnen in een warme kleur als koraal of olijfgroen. Hoe jouw slaapkamer er ook uitziet, een witte boxspring past zeker in jouw interieur. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je boxsprings wit in diverse stijlen, van landelijk tot modern. Bekijk ons aanbod boxsprings online of kom langs in de winkel. In onze winkel hebben we een speciale slaapafdeling met deskundige slaapexperts. Zij helpen jou graag met de zoektocht naar de perfecte boxspring.

Elektrisch verstelbare boxsprings

Een elektrisch verstelbare boxspring zorgt voor extra comfort. Met een druk op de knop lig jij in een goede houding. Handig wanneer je bijvoorbeeld televisie gaat kijken of een boek gaat lezen. De meeste elektrisch verstelbare boxsprings hebben een verstelbaar rugdeel en het voetendeel. Zo kun je heerlijk rechtop tv kijken. Wil je meer informatie over elektrisch verstelbare boxsprings? Vraag onze slaapexperts voor meer informatie.

Alle categorieën