Twijfelaar matrassen

Op zoek naar een matras voor jou twijfelaar ledikant of boxspring? Bij ons vind je een ruim assortiment twijfelaar matrassen van merken als Auping, Serta en Tempur. Een twijfelaar neemt minder ruimte in dan een tweepersoons bed, handig wanneer je een wat kleinere ruimte hebt of wilt genieten van alle ruimte in bed!

Wat is een twijfelaar matras?

Een twijfelaar matras is een matras dat geschikt is voor één persoon of twee personen. De breedte maat van een twijfelaar matras is 120 of 140 cm. Daardoor is het matras voor één persoon ruim en voor twee personen wat knusser. Een twijfelaar matras kan een matras zijn voor een ledikant, maar ook voor boxsprings hebben we twijfelaar matrassen.

Laat je goed adviseren

Voor een twijfelaar matras heb je verschillende mogelijkheden. Bij het kopen van een matras is het belangrijk dat je je goed laat adviseren. Op basis van jouw slaaphouding, slaapgedrag en lichaamsbouw gaan we op zoek naar het beste matras voor jou. Ben je een zij- of rugslaper en word je ‘s ochtends wakker met stijve spieren of zelfs pijn? Dan is een twijfelaar traagschuimmatras waarschijnlijk goed voor jou. Door de vormvastheid is het daarbij wel belangrijk dat je in een vaste slaaphouding ligt en niet de hele nacht andere houdingen aanneemt. Is dit wel het geval dan is het wellicht goed om te kijken naar een bedbodem dat een goede en flexibele ondersteuning geeft, bijvoorbeeld een schotelbodem. Niet alleen voor een ledikant hebben we twijfelaar matrassen, maar ook voor een twijfelaar boxspring vind je een geschikt matras. Bij een boxspring heb je niet alleen te maken met een matras, maar ook met een topper. Daarnaast heb je de keuze voor een meegestoffeerd twijfelaar matras of een normaal wit matras.

Ruim assortiment twijfelaar matrassen

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruim assortiment twijfelaar matrassen. Een twijfelaar matras is verkrijgbaar met een breedte van 120 en 140 cm. Daarnaast zijn onze twijfelaar matrassen ook in verschillende lengtematen beschikbaar. Om te bepalen wat de beste lengtemaat voor jou is, tel je 20cm bovenop jouw lengte. Ben je 1,80 meter of kleiner dan is een standaard lengtemaat van 200cm prima. Ben je 1,80 – 1,90 meter dan is een matras van 210cm een goede keuze. Ben je langer dan 1,90 meter? Ga dan voor een twijfelaar matras van 220cm lang. We bieden een ruim assortiment twijfelaar matrassen aan van merken als Auping, Tempur, Serta en Norma. De volgende twijfelaar matrassen vind je bij ons in het assortiment:

Matras twijfelaar kopen

Bij Löwik Wonen & Slapen snappen we hoe belangrijk een goede nachtrust is voor jou. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je overdag beter presteert en meer energie hebt. Heb je lichamelijke klachten, bijvoorbeeld last van je rug of stramme spieren? Dan kan dit veel te maken hebben met je matras. Het juiste matras voor jou kan klachten als rugpijn voorkomen of verminderen en kan ervoor zorgen dat jij een stuk soepeler je bed uit komt. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij een onafhankelijk en persoonlijk advies krijgt. Onze slaapexperts kunnen jou de beste opties bieden aan de hand een aantal persoonlijke eigenschappen en factoren. Kom daarom langs in onze showroom en probeer onze twijfelaar matrassen uit. Twijfelaar matras ledikant

Alle categorieën