Leren fauteuils

Een leren fauteuil is een comfortabele stoel die jouw zithoek helemaal compleet maakt. Ben je op zoek naar een mooie leren fauteuil? Dan ben je bij Löwik Wonen & Slapen aan het juiste adres. In ons assortiment vind je verschillende leren fauteuils in diverse stijlen. Bekijk de verschillende fauteuils op onze website of kom langs in onze showroom.

Een leren fauteuil kopen

Onze leren fauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende soorten leer. Ga bijvoorbeeld voor een schapenleren fauteuil met een authentiek karakter. Het schapenleer wordt met de hand ingewassen wat zorgt voor een exclusieve uitstraling. Naast de keuze van het type leer kun je ook de kleur bepalen. Ga je voor een neutrale keuze, zoals een bruin of zwart leren fauteuil of kies je voor een opvallende kleur? Tegenwoordig zie je vaak een fauteuil leer cognac in industriële of moderne interieurs. Een cognac kleurige fauteuil brengt veel sfeer en warmte, in combinatie met metalen accenten past het perfect in een industriële stijl. Wil je een echte eyecatcher in jouw woonkamer hebben? Ga voor een wit leren fauteuil. Wil je meer informatie over de verschillende soorten leder? Vraag onze medewerkers voor meer informatie!

Onderhoud van een leren fauteuil

Een fauteuil van leer vraagt natuurlijk om onderhoud. Je wil ten slotte dat jouw fauteuil zo lang mogelijk meegaat. Leder is een natuurproduct met elk zijn eigenschappen. Vaak geldt, hoe soepeler het leder, hoe duurder het zitmeubel is. Dit komt doordat soepele ledersoorten heel dicht bij de natuurlijke huid staan. Leder is niet heel moeilijk in onderhoud, maar er zijn verschillende soorten leder en elk soort vraagt om een andere onderhoud. Wil je hier graag meer over weten? Klik dan hier. Je kunt daarnaast ook altijd één van onze medewerkers vragen. Zij geven jou graag meer informatie over de onderhoud van jouw leren fauteuil.

Laatste tips

Wanneer je een leren fauteuil gaat kopen, is het belangrijk om rekening te houden met de meubels die al in jouw woonkamer / interieur staan. Ga bijvoorbeeld voor meubelen van hetzelfde merk en zoek daarbinnen naar eenheid in kleur, vorm of patroon. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de vorm van jouw bank en nieuwe fauteuil. Kijk waar de bank en stoel in de belijning overeenkomen en waar ze elkaar aanvullen. Tot slot de kleur. Je kan natuurlijk voor een veilige optie gaan en voor dezelfde kleur kiezen als jouw bank, maar om ervoor te zorgen dat jouw leren fauteuil echt opvalt, kun je ook voor een opvallende kleur kiezen. Genoeg keuze! Wil je geholpen worden bij jouw zoektocht naar de perfecte leren fauteuil? Kom eens bij ons langs in onze showroom in Vriezenveen! Onze medewerkers helpen jou graag. Leren fauteuil

Alle categorieën