Kleine fauteuils

Wanneer je een kleine of smalle woonruimte hebt kan het soms lastig zijn om de ruimte goed te benutten en in te delen. Je hebt natuurlijk wel genoeg zitplekken nodig, maar een grote fauteuil neemt al snel te veel ruimte in beslag. Een kleine fauteuil en een lage fauteuil zijn zeer geschikt voor dit soort situaties.

Cocktail fauteuils

Een cocktail fauteuil is zeer geschikt voor kleinere ruimtes. Dit is een model fauteuil dat ontworpen is in de jaren ‘50 voor clubs. Vandaar dat cocktail fauteuils ook wel eens club fauteuils worden genoemd. De cocktail fauteuil is helemaal terug van weggeweest en is nu in een nieuw jasje gestoken. Een cocktail fauteuil is een kleine fauteuil met een lage rug. Vaak zonder armleuningen en vaak met een wat lagere zit. Deze lage fauteuils nemen niet veel ruimte in beslag en kunnen erg leuk als een set van twee bij de zithoek worden geplaatst. Een lage fauteuil kan ook erg leuk staan als een apart zithoekje in de woonruimte. Shop onze cocktail fauteuils eenvoudig online of kom eens langs in de winkel!

Kleine fauteuil in verschillende stijlen

Een kleine fauteuil shop je in veel verschillende stijlen. Ga je voor een kleine fauteuil in een moderne stijl of toch een kleine fauteuil in een stoere industriële stijl? Ons merk Kare Design heeft ook prachtige kleine fauteuils in een vintage leer of een retro stijl met een velvet stof. Genoeg keuze dus! Kies een stijl dat past bij jouw interieur en match de vormen, stof en/of kleur met jouw andere zitmeubels. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een echte eyecatcher in een contrasterende stijl. Zou je graag meer advies willen over de inrichting van jouw woonruimte? Onze interieuradviseurs geven je graag vrijblijvend advies. Kom gerust eens langs in onze winkel.

Een ruimtelijk effect met een lage fauteuil

Met een lage fauteuil creëer je een ruimtelijk effect in jouw woonruimte. Dit komt doordat je het zicht niet blokkeert en daardoor lijkt de ruimte een stuk groter. Dit is vooral een aanrader wanneer je een kleine woonruimte hebt. Je ziet een lage fauteuil ook vaak terug in een modern interieur. Een modern interieur heeft vaak een open vloerplan en een ruimtelijke indeling. Een lage fauteuil past hier dus ook erg goed bij. Ons merk Baenks heeft een mooie collectie zitmeubelen in een moderne stijl. Ook in deze collectie vind je lage fauteuils, maar ook banken met een lage rug voor de perfecte match.

Shop jouw kleine fauteuil bij Löwik Wonen & Slapen

Jouw perfecte kleine fauteuil shop je eenvoudig bij Löwik Wonen & Slapen. Bekijk onze ruime collectie online of kom eens langs in de winkel. Met zitmeubelen raden wij het altijd aan om langs te komen in de winkel en de verschillende comforts te ervaren. Iedere lage fauteuil zit weer anders. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte match! Kleine fauteuil

Alle categorieën