Scandinavische fauteuils

Ben jij op zoek naar een stijlvolle Scandinavische fauteuil? Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruime collectie Scandinavische fauteuils van topmerken als Furninova en Xooon. Personaliseer jouw unieke Scandinavische fauteuil met onze uitgebreide collectie stoffen en leersoorten. Bekijk de volledige collectie online of kom proefzitten in onze winkel!

Een Scandinavisch interieur

Een Scandinavisch interieur wordt getypeerd door lichte kleuren, eenvoud en strakke vormen met hier en daar afgeronde hoeken. Je ziet voornamelijk het gebruik van lichte neutrale kleuren, hier en daar een pasteltint als accent en natuurlijke materialen. Om contrast te creëren in een Scandinavisch interieur worden er ook wel zwart witte accenten gebruikt in accessoires, dit zie je vooral terug in de vorm van grafische patronen. In een Scandinavisch interieur staat een licht houten vloer erg mooi en het geeft direct veel warmte. Je kunt ook kiezen voor een witte vloer als je het wat neutraler wilt houden. Daarnaast zie je in de basis vaak witte en lichte grijstinten gecombineerd met zwarte accenten en een zachte accentkleur. De Scandinavische meubels hebben daarnaast een basic design en zijn vooral gefocust op functionaliteit. Plaats een paar mooie groene planten in je woonkamer om het geheel af te maken en sfeer te geven.

Jouw Scandinavische fauteuil

Zoek je een heerlijk comfortabele fauteuil Scandinavisch, waar jij je even in kunt terugtrekken met een goed boek? Of zoek je een set fauteuils voor bij de zithoek? Je vindt het in ons assortiment! Een Scandinavische fauteuil heeft veel weg van de moderne stijl. Een fauteuil Scandinavisch heeft vaak licht houten pootjes, iets wat je veel minder ziet bij moderne fauteuils. Daarnaast zie je veel diverse modellen, van een strak model tot aan een meer romantisch model met knopen in de rug en rondere vormen. Zo kun je zelf de sfeer bepalen in jouw Scandinavische interieur. Een Scandinavische fauteuil is meestal bekleed met een egaal geweven stof in een lichte pasteltint, een lichte grijstint of in het wit. Wil je wat meer contrast creëren dan kun je ook kiezen voor een zwart houten frame of zwart metalen pootjes. Wil je geen stof, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een leren fauteuil. In onze collectie hebben we ook veel verschillende kleuren leer. Het voordeel van leer is dat het materiaal erg duurzaam is, waardoor leer jaren mooi blijft. Ook heeft het weinig onderhoud nodig. Je haalt er gemakkelijk een vochtig doekje overheen. Eens in het half jaar is het ook goed om het leer te voeden, zodat de kleur mooi blijft en het leer soepel.

Bestel eenvoudig je fauteuil Scandinavisch online of kom langs in onze showroom!

Jouw fauteuil Scandinavisch bestel je eenvoudig online bij Lowik Wonen & Slapen. Bij zitmeubels raden wij altijd wel aan om even langs te komen in de winkel en verschillende zitcomforts en modellen uit te proberen, zodat jij kunt genieten van jouw perfecte Scandinavische fauteuil. Scandinavische fauteuils

Alle categorieën