Ledikanten 180×220

Ben je op zoek naar een tweepersoonsbed dat extra lang is? Ga voor een ledikant van 180×220 cm. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je ledikanten in diverse afmetingen. Een ledikant 180×220 is zeker geschikt voor mensen die langer zijn dan 1.90 meter. Bekijk ons aanbod ledikanten online of kom langs in onze winkel in Vriezenveen.

Een ledikant 180×220 kopen

Op zoek naar een nieuw bed? Bedenk dan goed van tevoren wat jouw wensen zijn. Moet jouw nieuwe ledikant van stof of leer zijn? Met of zonder hoofdbord? Groot of klein? Het is uiteindelijk belangrijk dat jouw nieuwe ledikant groot genoeg is. Een ledikant 180×220 is een extra groot bed, vooral in de lengte. Ideaal voor ruime slapers en voor mensen die langer zijn dan 1.90 meter. Wanneer je een bed aanschaft dat kleiner is, dan is de kans groot dat jouw voeten er onderaan uitsteken. Dit is niet bevorderend voor jouw nachtrust, want jouw voeten worden koud en daar kun je wakker van worden. Een handige tip: tel 20 cm bovenop jouw eigen lichaamslengte. Het getal waar je op uitkomt is de minimale lengte die jouw nieuwe bed moet hebben. Zo weet je zeker dat je een bed koopt met de juiste lengtemaat.

Verschillende soorten ledikanten

In ons assortiment vind je verschillende soorten ledikanten. Zo kun je bijvoorbeeld een ledikant kopen van hout, aluminium of stof. De diverse soorten materialen hebben elk hun eigen voor- en nadelen. Daarnaast zijn onze ledikanten ook verkrijgbaar in verschillende stijlen, van modern tot klassiek. Bekijk ons aanbod ledikanten online of kom langs in onze showroom in Vriezenveen. Onze slaapexperts staan voor jou klaar om samen met jou opzoek te gaan naar het perfecte ledikant. Niet alleen het ledikant is belangrijk, maar ook de bedbodem en het matras. Deze twee bepalen uiteindelijk het comfort.

Een boxspring 180×220

Naast onze ledikanten hebben we ook boxsprings 180×220 in ons assortiment. Het voordeel van een boxspring is dat deze net iets hoger is dan een ledikant. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijker in en uit kunt stappen. Een boxspring is compact en verkrijgbaar in diverse kleuren. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar in een elektrische uitvoering. Via een afstandsbediening zet jij jouw boxspring in de gewenste stand. Hoe fijn is dat? Zo kun je bijvoorbeeld het rugdeel en hoofdeinde omhoog doen wanneer jij televisie wil kijken of een boek wil lezen. Wil je meer weten over elektrische verstelbare bedden? Kom eens bij ons langs. Onze slaapexperts geven jou graag meer informatie. Daarnaast kun je al onze elektrische bedden testen. Ledikant 180x220