Ledikanten 180×210

Wil je een tweepersoonsbed dat net iets langer is dan de standaard afmeting? Ga voor een ledikant met een lengte van 210cm. In ons assortiment vind je verschillende ledikanten 180×210, bijvoorbeeld van hout, stof of aluminium. Bekijk onze collectie ledikanten online of kom langs in de winkel. In onze showroom kun je alle bedden en matrassen testen.

Een ledikant 180×210 kopen

Een ledikant is een bed constructie waar je zelf een lattenbodem en matras in moet plaatsen. Het matras bepaalt voor een groot deel het comfort. Het is daarom belangrijk dat je een matras koop dat jouw lichaam goed ondersteund. In ons assortiment vind je diverse matrassen voor een ledikant 180×210. Een ledikant 180×210 is net iets langer dan een standaard tweepersoonsbed. Ideaal voor als je iets meer ruimte wil hebben in de lengte. Onze ledikanten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en stijlen. Ze zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Ben je op zoek naar een houten ledikant of wil je liever een aluminium ledikant? Elk soort materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Hout geeft een slaapkamer een warme uitstraling. Aluminium heeft daarentegen een veel koelere uitstraling, maar gaat wel jarenlang mee. Zo kun je lekker lang genieten van jouw ledikant.

Een goed matras voor jouw ledikant

Op zoek naar een goed matras voor jouw nieuwe ledikant 180×210? Bij Löwik Wonen & Slapen ben je aan het juiste adres. In ons assortiment vind je verschillende soorten matrassen, bijvoorbeeld koudschuim matrassen, traagschuim matrassen en latex matrassen. Welke matras op welke bedbodem het lekkerste slaapt, is voor iedereen verschillend. Ze hebben verschillende voor- en nadelen. Een traagschuim matras heeft een druk verlagend ligcomfort en vormt zich volledig naar de contouren van jouw lichaam, maar is bijvoorbeeld voor mensen die het snel warm hebben minder geschikt. Voor hen is een koudschuim matras beter. Benieuwd naar welk matras het beste bij jou past? Kom eens langs en probeer onze matrassen uit. Daarnaast geven onze slaapexperts jou graag deskundig advies.

Een elektrisch verstelbaar bed

Wil je graag extra comfort? Ga voor een elektrisch verstelbaar bed. Onze spiraalbodems zijn in 3 verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Bij de één kun je bijvoorbeeld alleen het rugdeel verstellen en bij de ander kun je zowel het rugdeel, voetendeel en hoofdeinde elektrisch verstellen. Laat jouw nekspieren helemaal ontspannen wanneer je lekker televisie aan het kijken bent. Daarnaast kun je dat extra kussen achter je hoofd lekker laten zitten. Al onze elektrische bedden zijn met een druk op de knop te verstellen. Binnen een paar seconden heb jij jouw bed in de gewenste stand. Naast onze elektrische ledikanten hebben we ook elektrische boxsprings. Wil je meer weten of elektrisch verstelbare bedden? Onze slaapexperts geven jou graag meer informatie. ledikant 180x210