Eastborn

Eastborn maakt unieke en persoonlijke boxsprings speciaal voor jou. Daarnaast kun je kiezen uit acht comfortabele matrassen. De boxsprings van Eastborn stel je geheel naar eigen wens samen, van materiaalkeuze tot kleur. Ontdek de collectie van Eastborn online of kom langs bij ons in de winkel. Ga voor een bed dat niemand anders heeft op de wereld!

1 product gevonden

Twentse aandacht voor vakmanschap en kwaliteit

Elke Eastborn matras, boxspring en bed wordt gemaakt op Nederlandse bodem. Met Twentse aandacht voor vakmanschap, kwaliteit en afwerking wordt ieder product ambachtelijk vervaardigd. De ambachtelijke wijze van vroeger wordt vandaag de dag gecombineerd met innovatieve technologieën waardoor Eastborn, net zoals vroeger, nog steeds onderscheidend is in zowel comfort, duurzaamheid als functionaliteit. Dit zien we terug in alle collecties, van bed tot matras. Wat Eastborn drijft is een passie voor de perfecte nachtrust. Ze vinden het belangrijk dat jij elke dag uitgerust opstaat, zodat je met frisse energie aan een nieuwe dag kan beginnen. Eastborn is continue op zoek naar manieren om hun boxsprings en matrassen te verbeteren. Speciaal voor jou, want jij moet goed en comfortabel kunnen slapen.

De boxsprings van Eastborn

De collectie boxsprings van Eastborn bestaat uit diverse modellen die je geheel naar eigen wens kunt samenstellen. De unieke collectie is heel divers, zo dat er voor iedereen een passende stijl en comfort te vinden is. Kies uit modellen als Sixty By Easterborn, Energy, Sand of de Plain. Je kunt ook voor de optie Jouw Bed kiezen, een boxspring die je helemaal zelf kunt ontwerpen. Zo kun je kiezen uit diverse hoofdborden, stikselpatronen, bedpoten, stoffen en kleuren. Daag Eastborn uit en ontwerp jouw unieke droom boxspring. Wil je graag meer weten over de verschillende modellen of over het ontwerpen van jouw eigen boxspring? Kom gerust eens langs op onze slaapafdeling in Vriezenveen. Onze slaapexperts geven jou de nodige informatie en daarnaast kunnen ze jou helpen met jouw zoektocht naar het perfecte bed.

De matrassen van Eastborn

De spraakmakende innovaties vinden we terug in de matrassen van Eastborn. De matrassenlijn bestaat uit een serie pocketvering matrassen, waarvan de stof behandeld is met Sensity®. Dit is een behandeling met een natuurlijke probiotica die huismijt en allergenen voorkomt. Alle matrassen van Eastborn worden met de hand gemaakt, speciaal voor jou. De collectie matrassen bestaat uit Q matrassen, H matrassen, Sixty matrassen en Plain matrassen. Welk matras het beste bij jou past is afhankelijk van een aantal factoren. Hoe je je bijvoorbeeld slaapt, wat je gewicht is, maar ook je lichaamsbouw is bepalend. Om erachter te komen welk matras het beste bij jou past, kun je het beste bij ons langs komen. Bij Löwik Wonen & Slapen helpen we je graag verder. Onze slaapexperts geven je deskundig advies op het gebied van matrassen en slaapcomfort. Daarnaast kun je op onze slaapafdeling alle boxsprings en matrassen bekijken en testen. Niet alleen van Eastborn, maar ook van andere merken als Auping, Tempur, Avek & Comfort Suite.
Eastborn bedden