Moderne boekenkasten

Stal al jouw favoriete boeken uit in een mooie moderne boekenkast. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je moderne boekenkasten in verschillende uitvoeringen, materialen en kleuren. Een boekenkast is niet alleen heel praktisch, maar ook een echte sfeermaker. Een stijlvolle toevoeging voor bijvoorbeeld in jouw woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Voor welke moderne boekenkast ga jij?

Een modern interieur

Strakke lijnen, lichte kleurstellingen, eenvoud, hedendaagse materialen en een minimalistische inrichting kenmerken een modern interieur. Vaak oogt een modern huis heel ruimtelijk, doordat er veel gebruik wordt gemaakt van de keur wit, strakke lijnen en weinig meubelen. Daarnaast zie je in een moderne woonstijl materialen als chroom, glas, kunststof, leer en rvs. Dankzij het neutrale kleurenpalet kun je met een modern interieur alle kanten uit. Je kunt het rustig houden door voornamelijk wit en zwart te gebruiken, maar je kunt ook een felle accentkleur toevoegen, zodat er een mooi contrast en een speels effect ontstaat. Om jouw moderne woonkamer of interieur helemaal compleet te maken, kun je natuurlijk gebruik maken van moderne meubels. Zo vind je in ons assortiment moderne boekenkasten, moderne hoekbanken, moderne fauteuils, moderne eetkamerstoelen en nog veel meer! Je ontdekt alle moderne meubels bij ons op de website of in de winkel. In onze grote showroom van maar liefst 40.000 m2 kun je alle meubels bekijken en genoeg inspiratie opdoen voor jouw interieur.

Een moderne boekenkast voor jou

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruim assortiment moderne boekenkasten in verschillende stijlen, uitvoeringen, formaten, materialen en kleuren. Er zit gegarandeerd een boekenkast tussen die past bij jou en jouw interieur. Tegenwoordig worden veel kasten van MDF gemaakt, maar je ziet ook metalen boekenkasten, eikenhouten boekenkasten en boekenkasten gecombineerd met hout en staal. Een boekenkast is meestal een open kast en is natuurlijk ideaal voor het opbergen van boeken. Naast het opbergen van boeken kun je jouw moderne boekenkast ook vullen met stijlvolle woonaccessoires en jouw mooiste foto’s. Wanneer je een boekenkast gaat aanschaffen, is het belangrijk om van tevoren te bedenken waar je jouw boekenkast modern precies voor gaat gebruiken. Wil je maar een kleine selectie boeken opbergen en vooral jouw woonaccessoires tentoonstellen, dan kun je het beste voor een boekenkast gaan met veel open vakken. In ons assortiment vind je naast de boekenkasten met open vakken ook boekenkasten met lades, deuren of een combinatie van deze mogelijkheden. Ontdek ze allemaal!

Deskundig advies

Weet je niet zo goed welke grootte, kleur of stijl boekenkast het beste in jouw interieur past en wil je hier graag hulp bij hebben? Dat kan! Onze interieuradviseurs geven jou graag deskundig advies op het gebied van meubelen en interieurstyling. Samen met jou gaan ze op zoek naar de perfecte boekenkast die past bij jou en jouw interieur. moderne boekenkasten

Alle categorieën