Industriële salontafels

Een meubelstuk wat we bijna altijd tegenkomen in de woonkamer is een salontafel. In ons assortiment vind je diverse salontafels, waaronder industriële salontafels. Industriële salontafels hebben een stoer uiterlijk en passen perfect in een industrieel interieur, maar ook in een modern en Scandinavisch interieur misstaat een industriële salontafel niet. Voor welke salontafel ga jij?

Kenmerken van een industrieel interieur

De uitstraling van een industrieel interieur is gericht op fabrieksgebouwen uit de jaren uit de 19e en 20e eeuw. Ruwe materialen, sobere kleuren en metalen accenten kenmerken de industriële woonstijl. Het interieur is vaak ruimtelijk ingericht met een vleugje vintage. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van robuuste materialen als hout, metaal, steen en beton. Ook steigerbuizen zien we graag terug in een industrieel interieur. Naast ruwe materialen wordt er ook gebruik gemaakt van neutrale kleuren, zoals zwart, grijs, bruin en cognac. Om te voorkomen dat jouw interieur wat sober oogt, kun je warme tinten toevoegen door gebruik te maken van sfeervolle woonaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan sierkussens, een warm vloerkleed of mooie vazen en potjes. Bij Löwik Wonen & Slapen vind jij genoeg meubels om jouw industriële interieur compleet te maken. Zo vind je bij ons industriële salontafels, industriële boekenkasten, industriële banken en nog veel meer! Wil je graag hulp bij het uitzoeken van jouw perfecte industriële salontafel of boekenkast? Kom gerust een keertje bij ons langs. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Een ruim aanbod industriële salontafels

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruim aanbod industriële salontafels, van groot tot klein. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, vormen en materialen. Industriële salontafels hebben vaak een robuust houten blad met een metalen onderstel. Wanneer je een nieuwe salontafel gaat aanschaffen, is het belangrijk om van tevoren te bedenken welk type formaat het beste bij jouw interieur en bank past. Wij raden aan om een salontafel te kiezen die even hoog of 10 cm lager is dan de armleuningen van jouw bank. Daarnaast is de grootte er ook belangrijk. Een te grote salontafel zorgt er bijvoorbeeld voor dat je te weinig loopruimte overhoudt. Een kleine salontafel staat al gauw snel vol en oogt daardoor erg rommelig. Weet je niet zo goed welke grootte het beste in jouw interieur past? Kom een keertje bij ons langs en neem een plattegrond van jouw huis mee. Onze interieuradviseurs kunnen aan de hand van je plattegrond jou deskundig adviseren. Zo weet je zeker dat je een salontafel industrieel aanschaft die past bij jou en jouw interieur.

Industriële bijzettafels

Naast onze industriële salontafels hebben we ook een ruim aanbod industriële bijzettafels. Bijzettafels lenen zich perfect als salontafel en kunnen daarnaast eenvoudig op andere plekken neergezet worden, bijvoorbeeld naast de bank of fauteuil. Je kunt ons assortiment industriële bijzettafels online en in de winkel komen bekijken. Zien we jou binnenkort bij Löwik Wonen & Slapen? industriële salontafels