Vierkante salontafels

Ben je op zoek naar een vierkante salontafel? Dan ben je bij Löwik Wonen & Slapen aan het juiste adres. In ons assortiment vind je vierkante salontafels in diverse stijlen, materialen en groottes. De meeste salontafels zijn gemaakt van hout, maar je vind in ons assortiment ook glazen salontafels en metalen salontafels. Ontdek ze allemaal!

Een vierkante salontafel kopen

Een salontafel mag natuurlijk niet ontbreken in jouw woonkamer. Waar laat je anders jouw glas drinken, de afstandsbediening of jouw zelfgemaakte hapjes tijdens een verjaardag? Een salontafel is niet alleen heel praktisch, maar is daarnaast ook een sfeervolle toevoeging. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je diverse vierkante salontafels, van groot tot klein. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, materialen en kleuren. De meeste vierkante salontafels zijn gemaakt van hout. Hout heeft een warme uitstraling en is daarnaast makkelijk te onderhouden. Verschillende houtsoorten Onze vierkante salontafels zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, zoals eikenhout, teakhout, mangohout, acaciahout en nog veel meer. De verschillende houtsoorten hebben elk hun eigen voor- en nadelen. Zo is het ene houtsoort sterker dan het andere houtsoort en heeft het ene houtsoort meer onderhoud nodig dan het andere soort. Wil je meer weten over vierkante salontafels van hout? Vraag onze medewerkers naar meer informatie. Vierkante salontafels van metaal en glas Naast onze houten salontafels hebben we ook vierkante salontafels gemaakt van glas, metaal of een combinatie ervan. Vierkante salontafels met metalen accenten hebben vaak een stoere uitstraling en passen perfect in een industrieel interieur, maar passen ook heel goed in een modern of Scandinavisch interieur. Ontdek onze salontafels vierkant online of kom langs bij ons in de winkel in Vriezenveen.

Vierkante salontafel of bijzettafel?

Kun je maar niet de perfecte vierkante salontafel vinden in ons assortiment? Neem een kijkje bij onze bijzettafels. Een bijzettafel leent zich perfect als salontafel. Onze vierkante bijzettafels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, materialen en afmetingen. In plaats van één bijzettafel kun je ook meerdere bijzettafels combineren. Plaats bijvoorbeeld drie vierkante bijzettafels bij elkaar die ieder een eigen stijl en formaat hebben. Hiermee creëer je een speels effect. Wil je liever vierkante bijzettafels combineren met dezelfde stijl, maar een ander formaat. Dat kan! In ons assortiment hebben we ook vierkante bijzettafelsets. Zo heb je precies dezelfde vierkante bijzettafeltjes, maar dan in een ander formaat. Tot slot zijn bijzettafels eenvoudig te verplaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld een bijzettafeltje eenvoudig naast de bank neerzetten, zodat jij jouw glas drinken binnen handbereik hebt. Wil je graag hulp hebben bij het uitzoeken van jouw vierkante salontafel of bijzettafel? Kom gerust een keertje bij ons langs. Onze medewerkers helpen jou graag verder. vierkante salontafels