Landelijke salontafels

Een salontafel is voor veel mensen een onmisbaar meubelstuk in de woonkamer. Je kunt er jouw kopje koffie op kwijt en daarnaast is het een sfeervolle toevoeging. In ons assortiment vind je diverse salontafels, waaronder landelijke salontafels. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, vormen en materialen. Voor welke landelijke salontafel ga jij?

Een landelijk interieur

Ronde vormen, verschillende houtsoorten, neutrale kleuren en comfortabele meubels kenmerken de landelijke woonstijl. De meubels zijn vaak bekleed met stof in een neutrale kleur. Daarnaast is de vormgeving sober, maar wel heel functioneel. Bij een landelijke woonstijl denken we al gauw aan het boerderijleven, mooie landschappen, rust en ruimte. Een interieur waar we ons al snel thuis voelen. Deze woonstijl is daarom ook bij veel mensen populair. Om ervoor te zorgen dat jouw interieur landelijke oogt kun je het beste gebruik maken van neutrale kleuren en natuurlijke materialen. Denk aan materialen als wol, steen, katoen en hout. Om het helemaal compleet te maken kun je natuurlijk gebruik maken van verschillende landelijke meubels. Combineer bijvoorbeeld een landelijke salontafel met een mooi grote hoekbank met losse kussens. Een landelijke salontafel is niet alleen heel functioneel, maar ook een sfeervolle romantische toevoeging. Onze landelijke salontafels en andere landelijke meubel ontdek je bij ons op de website en in de winkel. Je bent van harte welkom in Vriezenveen.

Landelijke salontafels in verschillende houtsoorten

In een landelijk interieur zien we veel (vergrijsd) houten meubels. In ons assortiment vind je verschillende houten salontafels, bijvoorbeeld een landelijke salontafel van eikenhout, steigerhout of teakhout. De verschillende houtsoorten hebben ieder zijn eigen voor- en nadelen. Zo is eikenhout een sterk houtsoort wat veel wordt gebruikt. Daarnaast is eikenhout relatief makkelijk te onderhouden. Ook teakhout is een sterk houtsoort en heeft weinig onderhoud nodig. Daarnaast is een landelijke salontafel van teakhout een sfeervolle en warme toevoeging. Wil je meer weten over de verschillende houtsoorten of over hoe jij jouw houten salontafel landelijk het beste kan onderhouden? Kom gerust een keertje bij ons langs. Onze medewerkers vertellen jou hier graag meer over.

Landelijke bijzettafels

Kun je geen landelijke salontafel vinden die bij jou past? Een landelijke bijzettafel leent zich ook perfect als salontafel. In ons assortiment vind je diverse landelijke bijzettafels, van groot tot klein. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende vormen, groottes en stijlen. Je kunt er voor kiezen om één bijzettafel te gebruiken, maar je kunt ook meerdere bijzettafels combineren. Tot slot kun je jouw landelijke bijzettafels of landelijke salontafel decoreren met mooie woonaccessoires. Ga bijvoorbeeld voor sfeervolle vazen, kaartjes of een mooie grote schaal. Landelijke salontafels