Zwarte salontafels

Zwarte salontafels zijn stijlvol, tijdloos en makkelijk te combineren met andere meubels. In ons assortiment vind je zwarte salontafels in diverse stijlen, materialen en vormen. Of je nu op zoek bent naar een moderne ronde salontafel of een vierkante salontafel, bij Löwik Wonen & Slapen slaag je gegarandeerd. Ontdek onze zwarte salontafels online of in de winkel.

Een zwarte salontafel kopen

Jouw interieur kan niet zonder een salontafel. Salontafels zijn eenvoudig neer te zetten en zijn ook echte sfeermakers in huis. Maak jouw zithoek compleet met een zwarte salontafel dat goed aansluit bij de sfeer van je interieur en een perfecte match is met de stijl van je bank. Een salontafel wordt voor veel dingen gebruikt. Zo kun je er jouw mooiste collectie woonaccessoires op zetten, maar ook je favoriete tijdschriften of een hapje en een drankje. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je zwarte salontafels in verschillende woonstijlen, materialen en formaten. Breed, smal, hoog of laag? Wanneer jij een zwarte salontafel gaat kopen, dan is het belangrijk om van tevoren te bedenken welk type formaat salontafel het beste bij jouw ruimte past. Een te grote salontafel neemt te veel loopruimte in beslag en dat is onhandig. Een te kleine salontafel doet afbreuk aan de ruimte. Naast het formaat kun je ook uit verschillende vormen kiezen. Rechthoekig, vierkant, ovaal of rond. Als jouw zithoek in een vierkante vorm is opgebouwd, dan staat een vierkante tafel zwart beter. Wil je geen rechthoekige of vierkante salontafel? Dan kun je ook nog voor trendy ronde tafeltjes kiezen.

Een set zwarte bijzettafels

Kun je de perfecte zwarte salontafel niet vinden? In ons assortiment vind je ook zwarte bijzettafels. Een bijzettafel leent zich perfect als salontafel. Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen bijzettafels als salontafel. Je kunt verschillende vormen en stijlen met elkaar combineren, maar je ook voor bijzettafels kiezen in dezelfde vorm en stijl. Is jouw woonkamer robuust met een landelijk uiterlijk? Kies dan bijvoorbeeld voor een set met natuurlijke materialen en kleuren. Bij een modern interieur misstaat een hoogglans salontafel zeker niet. Een set zwarte bijzettafels past weer perfect in een retro of industrieel interieur. Wil je graag hulp hebben bij het uitzoeken van jouw zwarte salontafel of bijzettafels? Kom gerust een keertje langs. Onze medewerkers helpen jou graag verder.

Ga voor een zwart in jouw interieur

Zwart is een intense en donkere kleur, daarom wordt dit niet veel in het interieur toegepast. Erg zonde, want zwart kan voor verbluffende resultaten zorgen. Zwart is een gedurfde kleur, maar daarnaast kun je met zwart wel eindeloos combineren en variëren. Wanneer je teveel zwart in de basis toepast kan het al snel donker en klein aanvoelen. Wanneer je zwart op de juiste manier toepast geeft het een prachtig contrast en dynamiek in jouw interieur. Ga je voor zwarte meubels? Zorg dan dat je hier een contrasterende kleur tegenover hebt staan, zodat het mooi afsteekt op de vloer en/of wand. Gekleurde accessoires passen ook erg mooi bij zwarte meubels. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte salontafel met een okergeel vloerkleed of vrolijke en gekleurde woonaccessoires. In ons assortiment vind je diverse zwarte meubels, van zwarte salontafels tot zwarte buffetkasten en van zwarte eetkamerstoelen tot zwarte dressoirs. Ontdek ze allemaal! Zwarte salontafels