Ronde salontafels

Ben je op zoek naar een ronde salontafel? In ons assortiment vind je diverse ronde salontafels. Ze zijn leverbaar in verschillende afmetingen, materialen en kleuren. Ontdek onze ronde salontafels van merken als Feelings, Kare Design, Profijt Meubel, Richmond en Xooon. Of je nu een modern interieur hebt of een landelijk interieur, een ronde salontafel past altijd!

Ronde salontafels in verschillende stijlen

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je ronde salontafels in verschillende stijlen, van klassiek tot modern en van landelijk tot industrieel. Wil jij bijvoorbeeld jouw industriële interieur nog meer versterken, dan een is een ronde salontafel met een robuust blad en een metalen onderstel een perfecte toevoeging. Maar ook een aluminium salontafel misstaat niet in een industrieel interieur. Liever wat moderner? Ga voor een stijlvolle salontafel met een blad van rookglas en zwart metalen pootjes. Je ontdekt de verschillende stijlen ronde salontafels bij ons online en in de winkel. Naast de verschillende stijlen zijn onze ronde salontafels verkrijgbaar in diverse afmetingen, materialen en kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit houten salontafels, metalen salontafels en glazen salontafels. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit ronde salontafels in neutrale kleuren, maar je kunt ook voor een mooie accentkleur kiezen. Liever toch geen ronde salontafel? We hebben ook salontafels in andere vormen in ons assortiment, zoals vierkante salontafels of rechthoekige salontafels. Ontdek ze allemaal!

Ronde bijzettafels

Naast onze ronde salontafels hebben we ook ronde bijzettafels. Bijzettafels kunnen jouw salontafel gerust vervangen. Bijzettafels zijn praktisch en kunnen daarnaast overal in huis neergezet worden. Je kunt voor één bijzettafel gaan, maar je kunt er ook voor kiezen om meerdere ronde bijzettafels te combineren. Verschillende bijzettafels in dezelfde stijl creëren rust en eenheid, maar je kunt er ook voor kiezen om verschillende stijlen en vormen met elkaar te combineren. Hiermee creëer je een speels effect. In ons assortiment vind je een ruim aanbod ronde bijzettafels, zodat er altijd wel een salontafel tussen zit die past bij jou. Weet je niet zo goed welke ronde salontafel of ronde bijzettafel het beste in jouw interieur past? Kom gerust een keertje bij ons langs. Onze medewerkers kijken graag met je mee en gaan samen met jou op zoek naar de perfecte salontafel.

Een sfeervolle ronde salontafel

Om jouw salontafel rond wat sfeervoller te maken, kun je er diverse woonaccessoires op zetten. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle verlichting, leuke vaasjes of een mooie schaal. In ons assortiment vind je woonaccessoires van onder andere merken als Feelings, COCO maison en Pronto Wonen. Ben je er nog niet helemaal uit hoe jouw salontafel wil decoreren? In onze grote showroom van maar liefst 40.000m2 kun je genoeg inspiratie op doen! Ronde salontafels