Zwarte dressoirs

Dressoirs lenen zich perfect als opvulling voor een kale wand of als opbergplek voor al jouw spullen. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je diverse dressoirs, waaronder zwarte dressoirs. Een zwart dressoir heeft een stijlvolle uitstraling en is daarnaast makkelijk te combineren. Ontdek onze diverse dressoirs online of komt langs bij ons in de winkel in Vriezenveen.

Zwarte meubels

Zwart is een spannende, mysterieuze, maar ook een intense kleur. Veel mensen vinden het lastig om zwart aan hun interieur toe te voegen, omdat zwart best een intense kleur is. Wees niet bang, want het kan voor een verrassend resultaat zorgen. Zwart kun je met verschillende stijlen combineren, van landelijk tot modern en van klassiek tot industrieel. Daarnaast kun je met zwart eindeloos variëren en combineren met diverse kleuren. Zo kun je zwart bijvoorbeeld perfect combineren met wit en een mooie accentkleur. Zwart is misschien een heftige kleur, maar wij weten zeker dat het resultaat verbluffend kan zijn. In ons assortiment vind je daarom ook een ruim aanbod zwarte meubels, zoals zwarte dressoirs, hoekbanken, banken, salontafel, bijzettafels en nog veel meer! Ontdek onze zwarte meubels van merken als Feelings, Richmond, IN.House, Kare Design en Xooon. Daarnaast vind je in onze collectie ook zwarte woonaccessoires. Onze woonaccessoires ontdek je online of bij ons in de winkel, waar je genoeg inspiratie kan opdoen.

Een zwart dressoir kopen

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je verschillende soorten zwarte dressoirs. Denk aan verschillende afmetingen, uitvoeringen en stijlen. Zo zijn er dressoirs met open vakken, lades, deuren of een combinatie ervan. Wil je bijvoorbeeld veel spullen opbergen, dan is een dressoir met deuren en/of lades erg geschikt. Naast het formaat en de uitvoering kun je kiezen uit diverse stijlen. Ga je voor een robuust dressoir met een stoer randje of juist voor een modern dressoir met een strak design? Welke stijl je ook kiest, een zwart dressoir is in elk geval een sfeervolle toevoeging aan jouw interieur. Om er een echte sfeermaker van te maken, kun je jouw dressoir decoreren met diverse woonaccessoires. Mix & match verschillende soorten accessoires met elkaar en jouw kale wand is verleden tijd! Wil je graag hulp bij het uitzoeken van jouw zwarte dressoir? Kom gerust eens bij ons langs in Vriezenveen. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Advies van onze interieuradviseurs

Vind je het lastig om zwarte meubels toe te voegen aan jouw interieur en wil je daar graag hulp bij hebben? Dat kan! Onze interieuradviseurs geven jou graag vrijblijvend en deskundig advies op het gebied van interieur en interieurstyling. Jij geeft aan wat jouw wensen zijn en samen met jou toveren ze je huis om tot dé perfecte plek! zwart dressoir

Alle categorieën