Boxsprings met voetbord

Een voetbord geeft jouw boxspring extra uitstraling, ondersteuning en gebruiksgemak. Daarnaast zorgt een voetbord ervoor dat de matrastopper niet van jouw boxspring schuift en houdt het jouw dekbed op zijn plek. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je verschillende boxsprings met voetbord, maar ook zonder voetbord. Kom bij ons langs in de showroom of shop online.

Wat is een boxspring?

Allereerst geven wij graag wat uitleg over hoe een boxspring is opgebouwd. Het onderstel, de box, is de eerste laag van een boxspring en die zorgt voor comfort en ondersteuning. Bovenop het onderstel ligt een matras en een topper. Deze drie lagen samen zorgen ervoor dat het slaapsysteem een boxspring is. De boxspring matrassen zijn vaak gevuld met pocketvering. De topper die daar bovenop ligt is uitgevoerd met comfortschuim, maar is ook verkrijgbaar in andere uitvoeringen. De pootjes en het onderstel bepalen de hoogte van een boxspring.

Een boxspring met voetbord kopen

Ben je op zoek naar een boxspring met voetbord? Dan ben je bij Löwik Wonen & Slapen aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment boxsprings, zowel met als zonder voetborden. Bepaal zelf de kleur, afmeting en stijl van het bed en voetbord. Heb je een moderne slaapkamer? Kies dan een strak modern voetbord. Zoek je iets klassieks? Wij hebben ook gecapitonneerde voet- en hoofdborden. Een voetbord zorgt ervoor dat jouw boxspring extra stevig is en het geeft een nette afwerking. Een voetbord is niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor een luxe uitstraling.

Een elektrische boxspring met voetbord

Naast een gewone boxspring hebben we ook elektrische boxsprings met voetbord. Elektrische boxsprings zijn verstelbaar met een afstandsbediening en daardoor makkelijk in gebruik. Ze geven extra comfort bij bijvoorbeeld het tv kijken of tijdens het lezen van een boek. Een verstelbare boxspring geeft niet alleen comfort tijdens het slapen, maar zorgt er ook voor dat jij het bed makkelijk kan opmaken. Een elektrische boxspring met voetbord is een echte eyecatcher in jouw slaapkamer en mag zeker niet ontbreken. Wil je graag advies over boxsprings met en zonder voetbord? Onze slaapexperts helpen jou graag. Samen met jou gaan ze op zoek naar de perfecte boxspring met voetbord.

Een goedkope boxspring

Wil je liever niet zoveel geld uitgeven aan een boxspring met voetbord? Neem dan eens een kijkje in onze outlet. Hierin staan verschillende showroommodellen die scherp zijn afgeprijsd. Deze bedden zijn daarnaast ook direct leverbaar. Onze outlet is ook in Vriezenveen te bezoeken.

Boxspring met voetbord

Alle categorieën