Boxsprings zonder voetbord

Een boxspring is een comfortabel bed dat bestaat uit verschillende lagen. Allereerst de boxspringbox met matras en daarop een topper. Daarnaast heb je keuze uit een boxspring met of zonder voetbord. Welke boxspring het beste bij jou past, hangt af van jouw persoonlijke slaapwensen. Boxsprings zonder voetbord zijn compacte bedden en voordeliger dan bedden met een voetbord.

Wat is een boxspring?

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een boxspring, maar hoe is een boxspring nou opgebouwd? Wij geven jou graag wat meer informatie over een boxspring. Het onderstel, de box, is de eerste laag van een boxspring en die zorgt voor de nodige ondersteuning. Bovenop het onderstel ligt een matras en een topper. Deze drie lagen samen zorgen ervoor dat het slaapsysteem een boxspring is. Boxspring matrassen hebben vaak een binnenwerk van pocketvering. Een boxspring matras mist de comfortlaag, deze voeg je toe met een topper. Een matrastopper is verkrijgbaar in verschillende soorten comforts. Zo zijn er matrastoppers gemaakt van comfortschuim, traagschuim, koudschuim of latex.

Een boxspring zonder voetbord kopen

Ben je op zoek naar een boxspring zonder voetbord? Dan ben je bij Löwik Wonen & Slapen aan het goede aders. Wij hebben een ruim assortiment boxsprings, zowel met als zonder voetbord. Bepaal zelf de kleur, afmeting en stijl van jouw bed. Heb je een moderne slaapkamer? Kies dan voor een stijlvolle boxspring met een moderne look. Een boxspring zonder voetbord is een compact bed en heeft als voordeel dat jouw voeten aan het voeteneind alle ruimte hebben. Daarnaast kun je ook kiezen voor een boxspring met voetenbord . Het zorgt voor extra stevigheid, uitstraling en het houdt jouw dekbed op zijn plek. Wil je meer informatie tijdens het kopen van een boxspring zonder voetbord? Onze slaapexperts geven jou graag vrijblijvend advies!

Een elektrische boxspring zonder voetbord

Naast een vlakke boxspring zonder voetbord hebben we ook elektrisch verstelbare boxsprings. Met een druk op de knop zit je heerlijk rechtop om jouw favoriete tijdschrift te kunnen lezen. Liever lekker met de benen omhoog een tv-programma kijken? Ook dat is mogelijk met een elektrisch verstelbare boxspring. Ze zijn verstelbaar met een afstandsbediening en daardoor makkelijk te gebruiken. Elektrisch verstelbare boxsprings zonder voetbord bieden jou een perfecte nachtrust en optimaal comfort. Bekijk al onze boxsprings online op onze website of kom een kijkje nemen in onze showroom in Vriezenveen. In onze showroom kun je al onze boxsprings testen en samen met onze slaapexperts op zoek gaan naar jouw perfecte boxspring.

Een goedkope boxspring

Ben je op zoek naar een goedkope boxspring? Houd onze aanbiedingen in de gaten! Tevens kun jij je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van onze scherpe aanbiedingen, laatste woontrends en meer. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen in onze outlet. Hierin staan verschillende showroommodellen die scherp zijn afgeprijsd. Deze boxsprings zijn daarnaast ook direct leverbaar. boxspring zonder voetbord

Alle categorieën