WOOOD Exclusive

De naam zegt al genoeg: WOOOD Excvlusive is de exclusieve collectie van de leverancier van het merk WOOOD. Deze nieuwe collectie heeft net wat meer exclusiviteit en design en is maar beperkt verkrijgbaar. Het zijn speciale items die jouw interieur een spannend effect geven maar tegelijkertijd ook goed te combineren zijn met basic en eigentijdse meubelen. Ontdek de collectie bij Löwik Wonen & Slapen in Vriezenveen!

78 producten gevonden

Over WOOOD Exclusive

WOOOD Exclusive is het exclusieve zusje van meubelmerk WOOOD welke gespecialiseerd is in, zoals de naam al doet vermoeden, houten meubels. Meer dan 60% van de meubels van het merk worden geproduceerd in eigen fabriek. Het exclusieve merk biedt een complete collectie met dressoirs, kasten en tafels en meer!

Nét dat beetje extra

WOOOD Exclusive biedt nét dat beetje extra in jouw interieur. De elegante en luxe meubelen zijn een ware eyecatcher in ieder huis. Onder andere de houten dressoirs, tv-meubels en kasten geven het interieur een luxe uitstraling. Daarnaast combineert de collectie eigenlijk met elke interieurstijl. Van modern tot aan retro tot aan landelijk en Scandinavisch.