Richmond Interiors

Richmond Interiors is de leverancier van eigentijdse, luxe en elegante meubels en woonaccessoires. Naast de hoge kwaliteit staan de collecties van Richmond altijd garant voor een warme en sfeervolle uitstraling. De collectie bestaat uit diverse unieke meubelen, bijvoorbeeld bijzettafels, banken, salontafels, verlichting, klokken en nog veel meer. Ontdek en bestel de Richmond collectie eenvoudig online!

1157 producten gevonden

Richmond Interiors

Het familiebedrijf Richmond, toen nog Spieghel Trading Company, begon rond 1980 met de verkoop van antieke meubelen en sfeervolle woonaccessoires. Deze meubelen werden voornamelijk uit Engeland en Frankrijk geïmporteerd. Een paar jaar later begon het bedrijf met het leveren van meubels aan andere winkels. Het familiebedrijf groeide en groeide. Richmond had een goede feeling met de markt en met hun eigen creatieve ideeën begonnen ze zelf met het ontwerpen en produceren van meubels. Inmiddels is Richmond een wereldwijd bekend en geliefd interieurmerk. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je de gehele collectie online op de website.

Sfeervolle collectie

De meeste producten van Richmond worden in hun eigen fabriek in Roemenië geproduceerd. De producten zijn van hoge kwaliteit, doordat ze met behulp van de beste vakmensen en nieuwste machines worden vervaardigd. Naast de hoge kwaliteit is uitstraling natuurlijk ook erg belangrijk. Met de sfeervolle collectie van Richmond creëer jij een warm interieur. Naast een aantal bestaande klassiekers worden jaarlijks nieuwe collecties toegevoegd. Niet alleen unieke meubelen vind je in de collectie, maar ook sfeervolle en elegante woonaccessoires. Richmond doet inspiratie op over de hele wereld en neemt dit mee in haar ontwerpen, waarbij de behoeften van de klant als uitgangspunt worden genomen.

Een compleet interieur

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je de hele collectie van Richmond. Genoeg aanbod voor een compleet interieur. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje tussen de eetkamerstoelen en eetkamertafels van Richmond. De eetkamerstoelen hebben een unieke uitstraling en zijn daarnaast makkelijk te combineren met diverse woonstijlen. Of je nu een industrieel interieur hebt of een klassiek interieur, Richmond biedt het allemaal. Ga bijvoorbeeld voor mooie fluwelen eetkamerstoelen met metalen accenten in een modern interieur of voor beige eetkamerstoelen met een hoge rug in een landelijk interieur. Daarnaast kun jij jouw eethoek compleet maken met de eetkamertafels van Richmond. Wil je graag hulp bij het inrichten van jouw eethoek of interieur? Kom gerust bij ons langs. Onze interieuradviseurs geven jou graag deskundig advies op het gebied van interieur en interieurstyling. Tot slot kun je natuurlijk de rest van de collectie ontdekken, zoals banken, salontafels, fauteuils en vergeet niet de sfeervolle verlichting van Richmond.
Richmond