Design banken

Ontdek de perfectie met onze indrukwekkende selectie strak vormgegeven banken en design banken van alle bekende topmerken. Hier vind je niet alleen prachtige stukken, maar ook een ongeëvenaard zitcomfort, omhuld door de mooiste stoffen en leder van topkwaliteit. Geef jouw interieur een krachtige uitstraling met onze collectie en beleef het ultieme comfort op een niveau dat je nog nooit eerder hebt ervaren. Ervaar de essentie van echt design in onze showroom of bestel gemakkelijk online.

Een stijlvol interieur met een design bank

Een design bank past erg goed in een modern, minimalistisch en luxe interieur. Je kunt het uiteraard ook combineren, denk bijvoorbeeld aan een klassiek modern interieur. Een ruime moderne bank in combinatie met een visgraat vloer, een klassiek moderne fauteuil en gouden details geeft het geheel een chique uitstraling. Je kunt er ook voor kiezen om een strakke design bank te combineren in een natuurlijk interieur. Een strak of rank model kan door het minimalistische design wat kil overkomen. Wil je meer warmte? Ga dan voor een mooie leren design bank in combinatie met natuurlijk houten elementen en warme materialen als wol en linnen.

Design banken van Moome

Moome is een Belgisch design label dat een ruime collectie banken biedt. De banken zijn ontworpen door verschillende getalenteerde designers zoals Hans Daalder, Studio Segers en Tessa Lauwaert. Niet alleen ontwerpen gevestigde namen voor dit designlabel, maar ook jong talent. De collectie banken betreft een ruime keuze uit 2-zitsbanken en 3-zitsbanken, L-vormige hoekbanken en U-banken, ieder met een eigenzinnig karakter en design. Ontdek de stijlvolle banken collectie van Moome in onze showroom in Vriezenveen!

Een echte eyecatcher!

Wanneer je op zoek bent naar een wat minder braaf design, bekijk dan de moderne banken van Kare Design. Een merk dat gevestigd is in Duitsland met een eigenzinnige, unieke en authentieke meubelcollectie. Voor een echte eyecatcher met een “wauw” effect kun je terecht bij Kare of Zuiver. Maar ook bij Baenks kun je terecht voor prachtige, stijlvolle modern vormgegeven design banken. De banken van Baenks hebben een luxe uitstraling. Er wordt alleen gebruik gemaakt van luxe kwaliteit stoffen en mooi soepel leder. Daarnaast ben jij bij Baenks ook voor maar liefst zeven jaar verzekerd, gegarandeerd kwaliteit.

Gratis interieuradvies

Bij Löwik Wonen & Slapen kun je terecht voor een prachtige collectie woonkamermeubels, maar we kunnen ons zo voorstellen dat je overweldigd raakt door de vele mogelijkheden. Heb je hulp nodig bij je inrichting of zou je graag een kleuradvies willen? Onze interieuradviseurs staan voor je klaar en geven je graag geheel vrijblijvend interieuradvies. Design banken Moome

Alle categorieën