Commodes

Een commode of ladekast is een lage kast met opbergruimte, vaak in de vorm van lades. Het woord commode komt van het Franse woord commodité. In Nederland wordt het woord ook gebruikt als aankleedmeubel voor baby’s. In onze collectie hebben we losse commodes en commode kasten die matchen met onze ledikanten.

9 producten gevonden

Waarvoor gebruik je een commode kast?

Een commode is dus een lage, vaak brede kast met twee of meer lades. Een commode kast wordt vaak gebruikt in de slaapkamer om kleding of linnen op te bergen. Mensen hebben vaak een grote kledingkast in de slaapkamer, maar soms ook in een aparte kamer. Een commode kan dus handig zijn voor kledingstukken die je bij de hand wilt hebben zoals ondergoed, sokken en pyjama’s. Een commode biedt dus extra ruimte voor kleding die je op kunt vouwen. Het kan dus ook handig zijn om hier kledingstukken als broeken, T-shirts en truien in op te bergen. Een commode kast kun je natuurlijk ook gebruiken voor andere spulletjes, zoals verzorgingsproducten. Tegenwoordig heb je hier ook hele handige ladeverdelers voor! Een commode kast is laag, omdat je op een hoge hoogte niet meer bij de inhoud van de lade komt. Tevens biedt dit ook mogelijkheden. Plaats hier bijvoorbeeld een mooie spiegel, zodat je hier ‘s ochtends je haar kunt doen en/of make-up zonder de badkamer op te houden. Of plaats hier mooie accessoires op om een warme sfeer te creëren in de slaapkamer.

Verschillende stijlen en materialen

We hebben een ruime collectie commodes en ladekasten in vele stijlen en materialen. Van een brocante commode tot een steigerhout commode. Geen model of stijl is te gek. Heb je bijvoorbeeld een strak en modern interieur? Kies voor een moderne stijl ladekast of je maakt er een eyecatcher van en kiest voor een vintage of retro commode. Daarnaast heb je ook modellen in dezelfde stijl van een ledikant en kledingkast, wanneer je jouw slaapkamer rustig wilt houden. Een commode staat vaak op pootjes, maar tegenwoordig zijn er ook veel modellen die tot de grond doorlopen.

Commode kopen

Wil je een commode kast kopen? Bedenk dan van tevoren goed wat je hierin wilt opbergen en waar je de commode wilt plaatsen. Op basis van de beschikbare ruimte en de hoeveelheid spullen/kleding, kun je kijken naar een passend formaat kast.

Goedkope commode

Wil je graag een goedkope commode? Onze collectie biedt meubelen uit diverse prijsklassen, zodat er voor iedereen een geschikt item te vinden is. Je kunt ook altijd even onze outlet bekijken, hier plaatsen we regelmatig showroommodellen die uit de collectie gaan voor een lage prijs!

Commodes