Over Löwik Wonen & Slapen

Over Löwik Wonen en Slapen

Over Löwik Wonen & Slapen

De grootste woonboulevard van Oost-Nederland! Alle meubelen voor jouw interieur vind je beslist bij de grootste meubelboulevard van Overijssel, laat je inspireren door de grootste collectie keukens, bedden en meubelen!

Een unieke woonboulevard onder één dak

Bij Löwik Wonen & Slapen begint inrichten met een dagje genieten. De enorme woonboulevard is gevestigd in 1 grote winkel vol woonideeën. Bij Löwik Wonen & Slapen kun je terecht bij verschillende concepten als Henders & Hazel, Pronto Wonen, Profijt Meubel, Xooon, Baenks en IN.House die voor ieder budget en woonstijl de mooiste interieurs bieden. Van de kleinste woonwens tot de grootste dromen zijn levendig verbeeld. Vele prachtige ingerichte woonkamers, smaakvolle en gezellige keukens en warme sfeervolle slaapkamers inspireren bezoekers tot een nieuwe kijk op het leven in huis.

Een heerlijk dagje uit

Löwik Meubelen, gevestigd in Vriezenveen, is de grootste woonboulevard van Oost Nederland. De persoonlijke aandacht en het kopje koffie zijn nooit verdwenen. Je bent van harte welkom in onze brasserie De Fabrik voor een bakje koffie met gebak of een overheerlijk lunch. De droom van oud-directeur Löwik is realiteit geworden; winkelen bij Löwik Wonen & Slapen is een heerlijk dagje uit. Je vindt hier alles wat jij nodig hebt voor jouw inrichting! Of je nou opzoek bent naar een comfortabele bank, een nieuwe eetkamertafel of de hipste interieurtrends wil ontdekken, bij Löwik Wonen en Slapen ben je aan het juiste adres. Naast wonen, zijn wij ook gespecialiseerd in slapen. We hebben de grootste collectie matrassen, ledikantenboxsprings en bedtextiel. Ook op het gebied van koken biedt Löwik Wonen en Slapen een zeer grote collectie designkeukens voor een goede prijs/ kwaliteitverhouding bij Superkeukens.

Grootste woonboulevard van Oost-Nederland

Uitgebreid assortiment

Het assortiment meubelen, slaapkamers en keukens blijft wisselen en wordt doorlopend vernieuwd en uitgebreid. De winkel is de ideale plek om woonideeën op te doen en om op de hoogte te blijven van de laatste trends voor jouw interieur. Het hele jaar door kun jij profiteren van leuke acties, en aanbiedingen. Zo hou jij jouw interieur altijd up-to-date!

Bekijk ons volledige assortiment online of kom langs in de winkel!

Geschiedenis van Löwik Wonen en Slapen

Lopend door de enorme woonboulevard aan het Westeinde in Vriezenveen Overijssel, is het haast niet voor te stellen dat Löwik Wonen & Slapen ooit is begonnen in 1933 vanuit een eenvoudige bakfiets. Lees meer over het ontstaan en de geschiedenis van Löwik Wonen en Slapen.