Serta

Serta is een wereldmerk met luxueuze boxsprings en matrassen van subliem comfort. Al meer dan tachtig jaar heeft Serta ervaring in ultiem slaapcomfort. Ze ontwikkelen en fabriceren innovatieve slaapsystemen met en lange levensduur. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruime collectie boxsprings en matrassen van Serta. Ontdek de collectie online of bij ons in de winkel.

3 producten gevonden

Uitgebreide collectie bij Löwik

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een uitgebreide collectie boxsprings en matrassen van Serta. De producten zijn met de hand vervaardigd uit natuurlijk materialen. De boxsprings hebben een aansprekend design in combinatie met een aantrekkelijke prijs. Daarnaast zijn de boxsprings en matrassen van Serta zijn niet alleen thuis geliefd, maar ook in hotelketens zien we de bedden steeds vaker terug. Dit komt doordat de bedden een subliem comfort hebben, een hoge kwaliteitsstandaard en duurzaamheid. Het is belangrijk dat jouw lichaam ’s nachts goed rust, zodat jouw lichaam goed herstelt en jij weer energie krijgt voor een nieuwe dag. Te weinig slaap zorgt ervoor dat we overdag moe en slecht gehumeurd zijn. Het is daarom belangrijk dat je aandacht besteed aan het kopen van een kwalitatief goed bed en matras. Bij Löwik Wonen & Slapen kun je alle bedden en matrassen van Serta bekijken en uitproberen. Daarnaast geven onze slaapexperts jou graag deskundig advies. Met hun kennis en ervaring helpen ze jou met het vinden van een boxspring en matras dat past bij jouw lichaam en slaaphouding.

Boxsprings van Serta

De boxsprings van Serta zijn stijlvol, vernieuwend en tijdloos. In het assortiment vind je boxsprings met diverse uitstralingen, zodat je kunt kiezen voor een uitstraling die bij jou past. De boxsprings van Serta bestaan uit een onderstel, een boxspring-matras en daarbovenop een topper. Deze onderdelen samen zorgen ervoor dat jouw lichaam perfect wordt ondersteund. Een goede ondersteuning vermindert of voorkomt lichamelijke klachten. Ga voor een boxspring van Serta en geniet van ultiem slaapcomfort. Ze zijn niet alleen heel comfortabel, maar ook nog eens hip en trendy. Je kunt jouw eigen boxsprings geheel naar eigen wens samenstellen. Kies bijvoorbeeld uit meer dan 500 stoffen. Daarnaast worden alle boxsprings met de hand gemaakt. Ze zijn ontworpen met oog voor detail en worden met passie in elkaar gezet. Slapen op een Serta boxspring is pas echt een belevenis! Je kunt ook nog de gehele collectie boxsprings bekijken.

Matrassen van Serta

De matrassen van Serta worden gemaakt van duurzame en ademende materialen. Deze materialen zorgen voor een lange levensduur zonder dat het matras zijn slaapcomfort verliest. De matrassen bieden daarnaast optimale ondersteuning en comfort. Welk matras het beste bij jou past, is afhankelijk van meerdere factoren. Denk bijvoorbeeld aan de manier waarop je slaapt, je lichaamsgewicht en je lichaamsbouw. Serta levert meerdere soorten matrassen, zodat er altijd wel één tussen die bij jou past.
Serta