M line

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruim aanbod matrassen van het Nederlandse merk M line. ‘Goede slaap is de basis voor elke prestatie’. Dat zegt niet alleen M line, maar ook de Nederlandse topsporters en fysiotherapeuten die M line aanbevelen. De matrassen van M line worden ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. M line – Sleep well. Move better.

20 producten gevonden

M line: ‘Goed slapen begint met de juiste techniek’

Dat is de filosofie van waaruit M line al jarenlang matrassen ontwikkeld. De laatste wetenschappelijke inzichten zijn de basis voor de ontwikkeling van M line matrassen. Het is dan ook niet voor niets dat Nederlandse topsporters zoals Joop Zoetemelk, Epke Zonderland, Marlou van Rhijn én Wielerteam Jumbo-Visma slapen op de matrassen van M line. Want goede slaap is de basis voor elke prestatie.

M line matrassen aanbevolen door fysiotherapeuten

Niet alleen Nederlandse topsporters zijn te spreken over de matrassen van M line, ook fysiotherapeuten bevelen M line matrassen aan. Fysiotherapeuten bevelen M line matrassen aan omdat de matrassen actief het herstel van het lichaam bevorderen én een preventieve werking hebben voor nek- en rugklachten.