Moderne eetkamerstoelen

Bij Löwik Wonen & Slapen kun je terecht voor een ruime collectie eetkamerstoelen in verschillende woonstijlen. Ben jij op zoek naar moderne eetkamerstoelen voor in jouw woonkeuken of eethoek? We hebben een ruime collectie moderne eetkamerstoelen van merken als Zuiver, IN.House, Xooon en Baenks. Bekijk onze collectie online of probeer verschillende eetkamerstoelen uit in onze winkel. Want niet alleen het design, maar ook het zitcomfort is belangrijk!

Een modern interieur

Een moderne woonstijl wordt gekenmerkt door strakke lijnen, contrasten en in sommige gevallen ook uitgesproken, felle kleuren. Kunststof en glas zijn de materialen wat je vaak alleen in een modern interieur ziet, evenals hoogglans en chromen details. Een modern interieur is daarnaast ook heel trendgevoelig. Waar je het ene jaar veel chrome ziet, kun je in het andere jaar ineens veel zwarte details zien of zelfs rustieke elementen. Gebruik in een modern interieur ook niet te veel toeters en bellen. De basis is vaak vrij minimalistisch. Gebruik weinig accessoires, want een aantal goede statements zijn al voldoende. Bijvoorbeeld een grafisch schilderij aan de wand en een grote vaas in de hoek.

Een mooi design en fijn zitcomfort

Een mooi en strak design alleen is niet genoeg. Hou jij ervan om na het eten nog even gezellig te blijven zitten? Dan breng je best wel wat tijd door aan de eettafel. Het is daarom ook belangrijk dat de stoelen een fijn zitcomfort hebben. Hedendaagse moderne eetkamerstoelen hebben een strak design, maar ook een uitstekend zitcomfort. Kom langs in onze showroom en probeer verschillende eetkamerstoelen uit om het perfecte zitcomfort voor jou te vinden. Zit je bijvoorbeeld liever in een actieve houding of mag de rugleuning wat meer naar achter staan? Wil je graag een fijne kuipstoel of heb je liever een luchtiger model? Het kan allemaal!

Moderne eetkamerstoelen voor jouw interieur

Eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en materialen. Veel eetkamerstoelen hebben standaard vier poten, maar wat dacht je van een onderstel met een slede of een eetkamerstoel met wieltjes? Een moderne eetkamerstoel met skatewieltjes beschermt jouw parket- of laminaatvloer tegen beschadigingen en strepen, maar zien er ook nog eens mooi uit. Daarnaast heb je bij de meeste eetkamerstoelen een ruime keuze in bekleding en kleuren. Een moderne eetkamerstoel bekleed met leder is gemakkelijk schoon te houden. Wil je toch wat extra warmte in jouw interieur brengen? Kies dan voor stof. Een modern interieur kan al snel koud aanvoelen door het gebruik van koude materialen, kleuren en strakke lijnen. Warme materialen als stof geven jouw interieur meer balans. Kom je er niet uit? Onze interieuradviseurs staan altijd voor je klaar om jou een vrijblijvend advies te geven. Kom langs in de winkel of bekijk onze collectie moderne eetkamerstoelen online! Moderne eetkamerstoel