Eetkamerstoelen met armleuning

Een eetkamerstoel met armleuning geeft net even wat meer comfort en ondersteuning. Precies wat je nodig hebt om avonden lang comfortabel te tafelen. Bij Löwik kun je terecht voor een ruimte collectie stoelen van merken als Henders & Hazel, Xooon, Profijt Meubel en meer in verschillende stijlen en materialen. Bekijk de volledige collectie online of kom langs in onze showroom.

Comfortabel tafelen

Eetkamerstoelen met armleuning bieden net even wat meer ondersteuning en comfort, vooral als je graag wat langer blijft natafelen. In sommige gevallen is een combinatie van eetkamerstoelen met arm en zonder arm de beste optie. Daarom hebben de meeste modellen eetkamerstoelen van beide opties een variant. Zo kun je ze eenvoudig combineren in je eethoek!

Verschillende woonstijlen

Eetkamerstoelen zijn een belangrijk element in het interieur en bepalen de sfeer van je eethoek. Het is daarom niet alleen belangrijk dat ze goed zitten, maar ook dat ze passen bij jouw woonstijl en het interieur versterken. Onze eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende woonstijlen, zodat ook jij jouw favoriete stoel met arm kunt vinden. Iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeuren, daarom bieden wij een hele diverse collectie in verschillende prijsklassen. Zo is er altijd wel een eetkamerstoel met armleuning die bij jouw stijl en budget past! Weet jij al in welke stijl jij jouw eetkamerstoelen wilt? Moderne stoelen hebben een strak en trendy design. Denk aan rvs poten, af en toe een felle kleur en minimalistisch design. Of ga je toch voor stoer en industrieel met zwart metaal en vintage leder? Klassieke eetkamerstoelen met armleuning hebben veel details, zoals een gecapitonneerde rugleuning en sierlijke details in de poten en armleuningen. Wist je dat industriële eetkamerstoelen het ook goed kunnen doen in een modern interieur? We hebben ook eigentijdse modellen of eetkamerstoelen met een vintage look. Vind je het lastig om eetkamerstoelen met armleuning te vinden voor je interieur? Onze adviseurs helpen je graag verder!

Eetkamerstoel met armleuning kopen?

Voordat je jouw nieuwe eetkamerstoelen gaat aanschaffen, is het goed om eerst de ruimte goed op te meten. Wil je eetkamerstoelen bij jouw huidige eetkamertafel kopen? Meet dan goed de ruimte tussen de poten op en ook de hoogte vanaf de grond tot onder het blad. Dit is namelijk belangrijk om te bepalen of de stoelen met armleuning er wel onder passen. Ook is de beschikbare loopruimte rondom de tafel ook belangrijk. Een armstoel heeft namelijk net even wat meer ruimte achter nodig om van tafel weg te kunnen. Onze medewerkers helpen je vervolgens graag bij het kiezen van de juiste opstelling en eetkamerstoel met armleuning. Heb jij een parket- of laminaatvloer? Overweeg dan eetkamerstoelen met parketwieltjes om beschadiging en strepen op de vloer te voorkomen. Kom proefzitten in de winkel of bekijk de collectie online. Eetkamerstoel met armleuning