Leren eetkamerstoelen

Leren eetkamerstoelen zorgen voor een luxe uitstraling in jouw eetkamer. Het is belangrijk dat jouw eetkamerstoel lekker zit en past bij de rest van jouw interieur. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je leren eetkamerstoelen in diverse stijlen en kleuren. Wil je graag hulp bij de keuze van jouw eetkamerstoel? Onze medewerkers geven jou graag vrijblijvend advies.

Ruim aanbod leren eetkamerstoelen

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruim assortiment leren eetkamerstoelen. Leren stoelen zijn voor veel mensen een favoriet. Leder is een sterk en duurzaam product wat erg lang meegaat, mits het goed wordt onderhouden. Vaak kiezen mensen voor neutrale kleuren, zoals zwart, cognac en donkerbruin. Deze kleuren kun je makkelijk combineren met de rest van het interieur. Leer komt in verschillende soorten en verschillende kleuren voor, bijvoorbeeld afgedekt leder, aniline leder, wax en/of geolied leder, microleder en nog veel meer. Afgedekt leder is bij veel mensen een favoriet, omdat het makkelijk te onderhouden is. Vuil kan er niet of moeilijk intrekken doordat het leer is voorzien van een aantal laklagen. Vol-aniline leder is het meest natuurlijke en exclusieve ledersoort. Dit leersoort voelt erg soepel en zacht aan, maar vraagt wel om meer onderhoud dan afgedekt leder. Een eetkamerstoel met gewaxt leder heeft door de glans (van wax) een bijzondere en luxe uitstraling. Het nadeel van gewaxt leder is dat het gevoelig is voor vuil en krassen. Wil je meer informatie over de voor- en nadelen van de verschillende soorten leder? Vraag onze medewerkers voor meer informatie en voor hulp om te vinden waar je naar op zoek bent. Daarnaast kunnen wij jou doorverwijzen naar onze informatiepagina die jou precies vertelt hoe je bepaalde ledersoorten moet onderhouden. Zo weet je zeker dat jouw lederen eetkamerstoelen lang meegaan door goed onderhoud.

Leren eetkamerstoelen in diverse stijlen

Onze leren eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, van industrieel tot landelijk. Heeft jouw eetkamer een robuuste look? Ga voor stoere eetkamerstoelen leer met een metalen onderstel. Het is belangrijk dat jouw eetkamerstoelen aansluiten bij de eettafel. Als jij een landelijke eetkamertafel hebt met karakteristieke poten, ga dan voor eetkamerstoelen met eikenhouten poten en niet voor stoelen met metalen armleuningen en wieltjes onder het onderstel. Zorg voor eenheid in jouw interieur. Naast de diverse stijlen zijn onze leren eetkamerstoelen ook verkrijgbaar in verschillende opties. Wil je graag eetkamerstoelen met armleuning of juist zonder? Daarnaast zijn sommige modellen leverbaar met poten of als eetkamerstoelen met wieltjes. Kom gerust sfeerproeven en probeer onze eetkamerstoelen uit in onze showroom. Wil je graag advies of hulp bij de inrichting van jouw eetkamer? Onze interieuradviseurs geven jou graag vrijblijvend en persoonlijk advies zodat je met een goed gevoel onze showroom verlaat. Leren eetkamerstoel