Houten eetkamerstoelen bij Löwik Wonen & Slapen

Lekker tafelen doe je met comfortabele en mooie eetkamerstoelen. Ben jij op zoek naar houten eetkamerstoelen in een bepaalde woonstijl? Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruim assortiment eetkamerstoelen in verschillende woonstijlen van o.a. Feelings, Kare, Henders & Hazel en IN.House. Zo vind je ook in jouw favoriete woonstijl de perfecte houten eetkamerstoel!

Houten eetkamerstoelen combineren

Houten eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in vele varianten. Zo heb je een houten stoel volledig van massief hout gemaakt, maar zijn er ook eetkamerstoelen met een houten frame of houten onderstel. Een houten eetkamerstoel is eenvoudig te combineren met andere materialen of stijlen. Heb je bijvoorbeeld een modern en strak interieur, dan kun je ervoor kiezen om hier moderne houten eetkamerstoelen in te plaatsen. Wil je de eethoek wat spannender maken, kies dan voor een vintage designs. Bij Kare Design vind je opvallende en authentieke meubels in verschillende stijlen, waaronder vintage eetkamerstoelen van hout in een nieuw jasje. Houten eetkamerstoelen kun je ook prima combineren met een houten eetkamertafel. Dit zie je vaak in een landelijke stijl terug, maar dit kan ook prima in een modern interieur. Zo zie je ook vaak houten eetkamerstoelen in verschillende kleuren gelakt, welke erg leuk staan bij een moderne, slanke en ronde tafel. Houten eetkamerstoelen kunnen ook heel luchtig worden gemaakt, bijvoorbeeld een lage houten stoel met een slank design of een eetkamerstoel met houten spijlen in de rug. Dit past perfect in een kleinere ruimte, zodat het geheel niet kolossaal oogt en de ruimte luchtig en open houdt.

Eetkamerstoelen met houten poten of frame

Naast volledig houten eetkamerstoelen, hebben we ook veel eetkamerstoelen met een houten frame of houten poten in de collectie. Houten poten onder een gestoffeerde stoel geven een warme sfeer. Je ziet ze vaak in een landelijke woonstijl, maar ook in een Scandinavisch of modern interieur. Hout is eenvoudig te bewerken tot in detail. Zo kan een houten eetkamerstoel gedetailleerde elementen hebben. Je kunt een poot eenvoudig zijn vorm geven: een taps toelopende houten poot, ronde poot of toch een rechte poot. Alles is mogelijk. Heb je een specifiek design in gedachten? Kom dan langs in onze winkel, we helpen je graag met jouw zoektocht naar de perfecte houten eetkamerstoel!

Kom langs in de winkel of shop eenvoudig online

Bij ons shop je jouw favoriete houten eetkamerstoelen eenvoudig online. Wil je liever eerst een aantal stoelen uitproberen of verschillende woonstijlen ontdekken, kom dan bij ons langs in de showroom! Iedere stoel heeft zijn eigen zit en comfort. Het is daarom aan te raden om bij zitmeubelen verschillende opties uit te proberen in de winkel. Zo vind je jouw perfect eetkamerstoel: met een fijn zitcomfort en het design dat bij jou past. houten eetkamerstoel