Groene eetkamerstoelen

Groene eetkamerstoelen zijn een fijne toevoeging aan je eethoek. De natuurlijke kleur geeft een fijne sfeer. Natuurlijk groen of donkergroen is een kleur dat heel makkelijk te combineren is met andere kleuren. Bekijk onze collectie groene eetkamerstoelen online of kom sfeerproeven bij ons in de showroom!

Eetkamerstoelen groen in jouw interieur

Ben jij op zoek naar een mooie set eetkamerstoelen groen voor jouw eethoek? Bij Löwik ben je aan het juiste adres. We hebben een ruime collectie eetkamerstoelen, waarvan veel ook besteld kunnen worden in een groene stof of leder. Een eetkamerstoel groen voelt zich thuis in verschillende woonstijlen, afhankelijk van het materiaal en model dat je kiest. Zo past een groene eetkamerstoel van leer met metalen accenten perfect in een industrieel interieur. Combineer dit met een mooie grof houten eetkamertafel. Wist je dat een donkergroene kleur ook heel goed combineert met cognac? In een modern interieur kun je eigenlijk alle kanten op met groen, of je nu gaat voor een flessengroen, olijfgroen of lichtgroene kleur stoelen. Kies vooral een kleur dat goed bij jou past en de rest van jouw interieur. Wist je dat we ook mooie eetkamerstoelen met groen fluweel in onze collectie hebben? Perfect voor een vintage of industriële woonstijl. Wil je een stoel dat goed schoon te maken is? Bekijk dan eens onze microvezelstoffen. Nadat ze zijn geïmpregneerd, zijn ze eenvoudig af te nemen en zien er ook nog eens stoer uit!

Verschillende soorten eetkamerstoelen

Je kiest niet zomaar een set groene eetkamerstoelen, want je moet eerst verschillende keuzes maken. Ten eerste is het zitcomfort erg belangrijk. Zit je graag wat zachter of misschien liever in een actieve zit? Dit kun je het beste uitproberen door verschillende soorten stoelen te testen in onze showroom. Heb je een woonkeuken en zitten jullie veel aan de eetkamertafel of is het alleen even tijdens het eten? Wanneer je veel en lang aan de eetkamertafel zit, dan is een fijne kuipstoel met armleuning wellicht prettiger dan een stoel zonder armleuningen. Ook is het afhankelijk van de beschikbare ruimte. Zet je drie stoelen of meer naast elkaar, dan komt de middelste alleen maar weg door de hele stoel naar achter te schuiven. Lukt dit of zit er een muur achter die het blokkeert? Een eetkamerstoel zonder armleuningen geeft hier meer ruimte voor. Vaak kun je beide ook combineren, omdat het model eetkamerstoel vaak een versie met en zonder armen heeft.

Groene eetkamerstoelen bij Löwik Wonen & Slapen!

Ga jij ervoor en wil je een mooie set groene eetkamerstoelen aan jouw eetkamertafel? Geen probleem. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruime collectie van merken als Xooon, By-Boo, IN.House en Henders & Hazel. Eetkamerstoel groen