Linnenkasten 3 deurs

We snappen dat het belangrijk is dat jouw linnenkast voldoende ruimte heeft voor jouw kleding en andere linnen zoals beddengoed en handdoeken. Daarom hebben we een ruime collectie linnenkasten, waaronder de linnenkast 3 deurs. Een linnenkast met 3 deuren biedt vaak voldoende ruimte voor jouw en je partner. Bekijk de collectie online of kom langs in de winkel!

Linnenkast 3 deurs op maat

Een linnenkast, ook wel garderobekast of kledingkast genoemd, is verkrijgbaar in verschillende formaten en stijlen. Wat misschien nog wel belangrijker is, de indeling van jouw linnenkast 3 deurs kan volledig naar wens worden ingericht. Wil je graag veel kleding ophangen of heb je juist wat extra legplanken nodig voor bijvoorbeeld handdoeken of beddengoed, het kan allemaal! Je kunt ook handige elementen toevoegen, bijvoorbeeld een rek voor je sokken of een ladeblok voor ondergoed en dergelijke. Vind je het lastig de juiste indeling of het juiste formaat voor jouw linnenkast 3 deurs te vinden? Onze medewerkers kijken graag met je mee en geven deskundig advies.

Een schuifdeur of toch een draaideur, wat is geschikt voor jou?

In ons assortiment hebben we verschillende soorten kledingkasten. Het belangrijkste verschil tussen deze kasten is het type deur. Zo heb je linnenkasten met schuifdeuren, draaideuren en vouwdeuren. Ieder heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Heb je weinig loopruimte over voor de kast? Dan is een linnenkast met schuifdeuren een goede optie. Het nadeel is dat je niet de volledige kast open kunt zetten, maar je behoudt de volledige loopruimte voor de kast. Bij een linnenkast met draaideuren heb je de ruimte van een volledige deur nodig voor de kast, zodat je de deur kunt openen. Dit kan in een kleine ruimte als een inloopkast of wanneer je de kast dicht bij je bed hebt staan, niet heel handig zijn. Het voordeel van een linnenkast 3 deurs met draaideuren, is dat je de volledige kast kunt openen wanneer je hier voldoende ruimte voor hebt. Een garderobekast met vouwdeuren is een tussenoplossing. Je werkt dan namelijk met smallere deuren die je naar de zijkant open schuift. Het voordeel hiervan is dat je de kast volledig kunt openen en tegelijkertijd neemt het minder ruimte in beslag dan een draaideurkast.

Linnenkasten 3 deurs kopen

We hebben een ruim assortiment linnenkasten in verschillende maten en stijlen van merken als Hülsta en Comfort Suite. Ga je liever voor een linnenkast 2 deurs of een linnenkast 4 deurs? Dan kan natuurlijk ook! Bekijk ons assortiment online of kom eens langs in de winkel. Onze beddenspecialisten helpen je graag verder bij de volledige inrichting van jouw slaapkamer en met jouw zoektocht naar de perfecte linnenkast 3 deurs voor jou. Linnenkasten 3 deurs

Alle categorieën