Linnenkasten 5 deurs

Heb je een grote slaapkamer en wil je graag veel opbergruimte hebben? Ga voor een linnenkast 5 deurs. In ons assortiment vind je linnenkasten 5 deurs in diverse stijlen en uitvoeringen. Een grote linnenkast biedt genoeg ruimte voor bijvoorbeeld jouw kleding, linnengoed, schoenen en andere spullen die opgeborgen moeten worden. Voor welke linnenkast 5 deurs ga jij?

Productblok hier! Categorie: Linnenkasten | Merk: | Stijl:

Een linnenkast 5 deurs kopen

Toe aan een nieuwe linnenkast? Bij Löwik Wonen & Slapen ben je aan het juiste adres. In ons assortiment vind je diverse linnenkasten, van 1 deur tot 5 deurs. Wil je jouw spullen netjes en geordend opbergen, dan is een linnenkast 5 deurs de ideale oplossing. Zo kun jij bijvoorbeeld jouw kleding opbergen achter deur één en twee, jouw linnengoed achter deur drie en is de rest van de overgebleven ruimte voor jouw partner. Onze linnenkasten 5 deurs zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en uitvoeringen. De meeste kasten zijn gemaakt van hout en zijn daardoor makkelijk te combineren met diverse interieur. Daarnaast heb je keuze uit verschillende deuren, zoals een draaideur, vouwdeur, schuifdeur en zweefdeur. Wij lichten ze kort even toe. Draaideur: De draaideurkast gaat op de traditionele manier open. Je zwaait de deur open met behulp van een handvat. Een draaideur kast heeft wel veel ruimte nodig aan de voorkant, omdat je de deur naar buiten opendraait. Een voordeel van een draaideur kast is dat de kast helemaal geopend kan worden, zodat je direct bij alle spullen kan. Vouwdeur: Bij een vouwdeurkast worden de deuren als het ware opgevouwen. De kast kan in zijn geheel geopend worden en de vouwdeur neemt daarnaast iets minder ruimte in beslag dan een draaideur. Schuifdeur: Een schuifdeurkast neemt het minste ruimte in beslag. Er hoeft geen deur opengedraaid of opgevouwen te worden. De deuren schuiven makkelijk heen en weer, zodat je gemakkelijk jouw spullen kan pakken. Een nadeel van een schuifdeur kast is dat je de kast niet helemaal kan openen. Er blijft altijd een deel gesloten. Zweefdeur: Een zweefdeur kast is bijna hetzelfde als een schuifdeur kast. Waar bij een schuifdeurkast de deuren boven en onder over rails lopen, is bij een zweefdeurkast de deur alleen aan de bovenkant vast gemaakt. De kast heeft een luxe uitstraling en neemt daarnaast, net als de schuifdeur, minder ruimte in beslag dan een draai- en vouwdeur.

Een linnenkast op maat

Heb jij een wand die je graag wil vullen met een linnenkast? Ga voor een linnenkast op maat. Met onze VTH maatwerk kasten zorgen wij ervoor dat de linnenkast perfect in jouw slaapkamer past. Daarnaast kun je de linnenkasten geheel naar eigen wens samen stellen. Wil je meer weten over linnenkasten op maat? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Linnenkast meerdere deuren

Alle categorieën