Linnenkasten 2 deurs

Ook in jouw slaapkamer of kleedkamer is opbergruimte voor jouw kleding belangrijk. Ben jij op zoek naar een linnenkast 2 deurs met een efficiënte indeling? Bij Löwik Wonen & Slapen kun je online en in de winkel terecht voor een ruim assortiment linnenkasten 2 deurs in verschillende stijlen en maten van diverse merken als Hülsta , Comfort Suite en Mintjens!

Linnenkast 2 deurs op maat

We weten allemaal hoe belangrijk het is om voldoende opbergruimte te hebben voor kleding, beddengoed, handdoeken enzovoort. Een goede linnenkast met de juiste indeling en voldoende opbergruimte is daarom ook erg belangrijk. Bij ons kun je jouw linnenkast geheel op maat laten maken. Bepaal voor jezelf hoeveel ruimte je nodig hebt om je spullen op te bergen en hoe groot de kast mag zijn. Onze kledingkasten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ook kun je bij veel linnenkasten zelf bepalen hoe je de kast wil indelen. Zo heeft de één meer behoefte aan hangruimte en wil de ander graag veel legplanken in de kast. Ook kan een ladeblok erg handig zijn voor bijvoorbeeld je sokken en ondergoed. Wil jij een linnenkast met voldoende ruimte voor alleen je eigen kleding? Dan biedt een linnenkast 2 deurs vaak voldoende ruimte.

2 deurs linnenkast met vouwdeur, draaideur of schuifdeur?

Waar je goed op moet letten bij het kopen van een nieuwe linnenkast 2 deurs, is het type deur. Je hebt drie verschillende soorten deuren voor linnenkasten: een vouwdeur, een draaideur en een schuifdeur. Wat is nou het verschil en wat is voor jou de beste keuze? Wanneer je voor een draaideur kiest, dan draait de deur op een ‘normale manier’ naar links of rechts open. Wanneer je voor draaideuren kiest kun je de gehele kast open zetten, maar het nadeel is wel dat dit voor de kast veel ruimte inneemt. Stel je hebt je kast achter of naast je bed staan en er blijft niet veel loopruimte over, dan is een kledingkast met draaideuren misschien niet ideaal. Heb je weinig ruimte voor de kast, dan kun je het beste kiezen voor schuifdeuren. Dit zijn panelen die achter elkaar langs schuiven. Hierdoor neemt het geen ruimte in voor de kast. Het nadeel is daarbij wel dat je nooit de hele kast open kan zetten, vooral bij een linnenkast 2 deurs is dit lastig. Je kunt dan maar bij de helft van jouw kast en moet je beide deuren naar de andere kant schuiven om bij de andere helft te kunnen. Als derde optie heb je de vouwdeuren. Het voordeel is dat je de gehele kast eenvoudig in zijn geheel open kunt zetten. Je schuift de deuren eenvoudig in elkaar open. Daarnaast neemt het maar de helft aan ruimte voor de kast in, omdat de deurtjes smaller zijn. Wat voor linnenkast 2 deurs kies jij?   Linnenkast 2 deurs

Alle categorieën