Linnenkasten 1 deurs

Toe aan een nieuwe linnenkast 1 deur voor jouw kleding en linnengoed? Bij Löwik Wonen & Slapen ben je aan het juiste adres. Een linnenkast 1 deur is ideaal voor als je bijvoorbeeld een kleine slaapkamer hebt. De kast neemt niet veel ruimte in beslag, maar geeft jouw wel genoeg opbergruimte.

Een linnenkast 1 deur kopen

Een linnenkast, ook wel kledingkast genoemd, is een praktische kast. De kast biedt jou de mogelijkheid om jouw linnengoed en kleding netjes op te bergen. Een 1 deurs linnenkast is verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en stijlen. Daarnaast kun je ook kiezen uit diverse afmetingen. Ga voor een kast dat past bij de grootte en bij de stijl van jouw slaapkamer. Onze 1 deurs linnenkasten zijn verkrijgbaar met een draaideur. Welke uitvoeringen het beste bij jou slaapkamer past, is afhankelijk van de ruimte. Wil je meer weten over de verschillende kleuren, materialen en uitvoeringen? Kom eens bij ons langs. In onze showroom kun je diverse linnenkasten bekijk en daarnaast krijg je deskundig advies van onze slaapexperts.

Ruim aanbod linnenkasten

Naast onze linnenkast 1 deur hebben we nog meer linnenkasten in ons assortiment. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruim aanbod linnenkasten, bijvoorbeeld een 2 deurs, 3 deurs of zelfs 4 deurs linnenkast. Onze linnenkasten (met meerdere deuren) zijn verkrijgbaar met een draaideur, vouwdeur en schuifdeur. Wanneer je een kleine slaapkamer hebt, dan is een linnenkast met een schuifdeur een goede keuze. De deuren schuiven gemakkelijk langs elkaar heen, zodat je geen extra ruimte hoeft in te leveren. Een vouwdeur neemt daarentegen iets meer ruimt in beslag. De deuren moeten opengevouwen worden wanneer jij iets wil pakken. Een draaideur kast neemt in principe de meeste ruimt in beslag, maar biedt jou wel de mogelijkheid om de gehele kast te openen. Dit kan bij een schuifdeur kast niet. Bij deze kast blijft altijd één kant gesloten. Wil je graag wel de gehele kast openen én wil je niet al te veel ruime inleveren? Ga dan voor een linnenkast met vouwdeuren.

Een goedkope linnenkast 1 deur

Toe aan een kleine linnenkast of wil je graag extra opbergruimte naast jouw andere linnenkasten? Dan is een goedkope linnenkast 1 deur de ideale oplossing. Bij Löwik Wonen & Slapen hebben we regelmatig meubelen in de aanbieding, waaronder linnenkasten. Onze aanbiedingen kun je zowel online, in onze winkel als in onze nieuwsbrief vinden. Daarnaast kun je ook nog een kijkje nemen in onze outlet. Hierin plaatsen wij regelmatig afgeprijsde showroommodellen die tevens direct leverbaar zijn. Let op! Onze showroommodellen gaan hard, dus wees er snel bij. Linnenkast 2 deuren

Alle categorieën