Hülsta

Van complete wandsystemen met verborgen functies, tot aan een eenvoudig maar prachtig design dressoir of eetkamertafel. Bij Hülsta kun je terecht voor kwaliteit, innovatie, design en individualiteit. Met Hülsta kun je jouw inrichting aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren en levensstijl. Bekijk en ervaar de moderne design woon- en slaapkamermeubels van Hülsta bij ons in de showroom!

8 producten gevonden

Modern design

Hülsta is er voor iedere liefhebber van topklasse design. Uitzonderlijke ontwerpen in een moderne stijl, prachtige minimalistische afwerking en slimme functionaliteiten vind je terug in de collectie meubels van Hülsta. De modulaire systemen zijn bijvoorbeeld voorzien van functionaliteiten als muurmontage, deurdempers, maar ook van o.a. een geïntegreerd bureau en een verborgen televisie. Functionaliteiten die passen bij jouw wensen en levensstijl.

Duurzame meubelproductie

Wanneer je meubelen van Hülsta aanschaft, weet je zeker dat je een milieubewuste keuze hebt gemaakt. Hülsta gaat zorgvuldig om met het gebruik van de middelen en zorgt voor een goede kwaliteit wat ervoor zorgt dat de producten een lange levensduur hebben. Het hout dat wordt gebruikt voor de meubels, komt van gecontroleerde voorraden van duurzame bosbouw. Daarnaast gebruiken zij ook geen tropisch hout. Dit beschermt niet alleen de regenwouden, maar het vermindert ook de CO2 uitstoot door kortere transportroutes. De meubels voldoen tevens aan strenge keuringen en dragen het keurmerk „Blauwe engel, vanwege lage emissies” dat producten onderscheidt, die weinig schadelijke stoffen bevatten en het milieu ontzien.

Meubelcollecties van Hülsta

Met meer dan 20 meubelcollecties biedt Hülsta een divers assortiment. Zo vind je altijd iets wat echt past bij jouw unieke, individuele stijl. Daarbij komt ook dat binnen de collecties veel meubels op maat gemaakt kunnen worden, sommige meubelcollecties kunnen zelfs op de centimeter na op maat gemaakt worden. Zo vind je altijd een geschikt meubel voor jouw interieur, dat voldoet aan jouw praktische wensen. Het assortiment woonkamer meubels bestaat uit een collectie van o.a. dressoirs, wandkasten, dressoirs, wandcombinaties, tv-meubels, salontafels en eetkamertafels om jou te voorzien van een complete inrichting van kwalitatief modern design. Het minimalistische, moderne design laat niets te wensen over. Je kunt eindeloos combineren met details in verschillende lakkleuren, mat of hoogglans. Ook houten details behoren tot de mogelijkheden. Kom eens langs in onze winkel, ontdek de collectie en laat je informeren over de mogelijkheden!

Slaapkamermeubels en linnenkasten

Ook voor slaapkamermeubels en linnenkasten van Hülsta kun je terecht bij Löwik Wonen & Slapen. Hülsta heeft een heel divers assortiment linnenkasten met schuifdeuren, vouwdeuren en draaideuren in het assortiment. Ook hier weer met verschillende kleur- en materiaalcombinaties. De linnenkasten kunnen op maat worden besteld, zodat je genoeg ruimte hebt in jouw slaapkamer of inloopkast voor al je kleding en linnengoed. Een stijlvolle en moderne kledingkast van Hülsta biedt niet alleen de nodige ruimte, maar geeft ook een luxe uitstraling aan jouw slaapkamer. Naast kledingkasten biedt Hülsta ook een mooie collectie ledikanten en commodes. Mix en match de verschillende stijlen of ga voor een complete slaapkamerinrichting in één stijl. Laat je adviseren en informeren door onze specialisten op de slaapafdeling.

Ervaar de Hülsta meubelcollectie in onze showroom in Vriezenveen!

Hülsta is een bedrijf gevestigd in Duitsland. Niet alleen worden de meubels getypeerd door een prachtig design, maar onderscheid het zich ook op het gebied van kwaliteit, ambacht en praktische functionaliteiten. In onze sfeervol ingerichte showroom kun je verschillende concepten zoals van Hülsta bekijken en ervaren, zoals de Now! By Hülsta collectie. Meer informatie of gratis interieuradvies? Onze medewerkers staan voor je klaar.

Hülsta meubelen