Mintjens

Mintjens maakt eigentijdse meubelcollecties voor jouw woon- of slaapruimte. Met een grote passie voor hout en interieur in combinatie met kennis en vakmanschap creëert Mintjens een unieke collectie. De collectie bestaat onder andere uit dressoirs, kasten, salontafels, wandmeubels en eetkamertafels. Ontdek deze unieke collectie bij Löwik Wonen & Slapen, zowel online als in de winkel.

37 producten gevonden

Eikenhouten topproducten

Vanaf de eerste ruwe schets op papier tot aan de levering van het afgewerkte meubelstuk werken er meer dan 170 mensen met een passie voor hout en interieur. De vakmensen van Mintjens leggen dag in dag uit hun hart en ziel in het maken van eikenhouten topproducten. Al meer dan 55 jaar produceert Mintjens Group eiken meubelen van topkwaliteit in Westmalle. Made in Belgium is niet zomaar een statement, maar staat voor kwaliteit, knowhow, flexibiliteit en vakmanschap. Respect voor de natuur staat hierbij centraal. Het zorgvuldig geselecteerde eikenhout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en de productie gebeurt met 100% hernieuwbare energie. Mintjens probeert haar meubelen zo efficiënt en duurzaam mogelijk te kleuren en te behandelen, met liefde en aandacht. Deze aandacht en liefde hebben de meubels van Mintjens thuis ook nodig. Wanneer jij jouw eikenhouten meubel goed onderhoud, kun je er lang van genieten. Wil je graag meer weten over de onderhoud van eikenhouten meubels? Kom eens bij ons langs in Vriezenveen. Onze medewerkers helpen jou graag.

Diverse collectie van Mintjens

De diverse collectie van Mintjens shop je bij ons online en in onze winkel. De collectie is onderverdeeld in Wonen & Slapen. Ook deze twee categorieën zijn weer onderverdeeld in verschillende productlijnen. Zo vind je bijvoorbeeld onder Wonen productlijnen als Brooklyn, Bloom, Caress, Intense en Altura. Bij Slapen vind je bijvoorbeeld Bronx, Eden en Madison. We lichten graag een deel van deze productlijnen kort toe.

Bloom

De Bloom collectie is een serie met een minimalistisch design en talrijke customizing opties. In deze collectie vind je onder andere een tafel, dressoir, bergkast, salontafel en nog veel meer. Deze meubelen kun je geheel naar eigen wens samen stellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse houtkleuren en pootjes. Daarnaast beschikt de collectie over geïntegreerde ledverlichting. Door middel van een lichte aanraking, via de touch technologie, gaat de warme ledverlichting zachtjes aan. De collectie is divers en past letterlijk in elk interieur.

Intense

De Intense collectie van Mintjens heeft een eenvoudig design en is daardoor een elegante en tijdloze klassieker. Het design is strak en puur, zonder overbodige details. De collectie straalt sereniteit, klasse en elegantie uit. Ook de Intense collectie bestaat uit diverse meubelen die je geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Kies uit dressoirs in verschillende afmetingen of bergkasten in verschillende groottes. Ook bij deze collectie maakt de geïntegreerde ledverlichting het plaatje compleet.

Caress

Shape meets texture, de Caress collectie. Een collectie die net zo aangenaam is om te zien, als om aan te raken. Elke hoek, bocht en oppervlak wordt zorgvuldig gevormd en gepolijst om zo tot de zachte en unieke rondingen te komen. De Caress collectie wordt gekenmerkt door slimme technologie. Zo verdwijnt bijvoorbeeld de soundbar onzichtbaar in jouw tv-meubel door middel van een doek. De stoffen die in deze collectie worden gebruikt, zijn gemaakt van gerecycleerde plastic flessen. Ontdek de Caress collectie bij ons online of kom langs in de winkel.

Mintjens shop je bij Löwik Wonen & Slapen

Naast de genoemde collecties vind je bij Löwik Wonen & Slapen nog veel meer collecties en producten van Mintjens, voor zowel wonen als slapen. In onze winkel vind je een deel van de collectie, maar er is nog veel meer mogelijk. Neem gerust contact op met onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.
Mintjens meubelen