Houten bartafels

Houten bartafels geven sfeer in jouw (woon)keuken of eetkamer! Een bartafel leent zich voor vele doeleinden. Even ontbijten, een kopje koffie met de krant of ‘s avonds gezellig een wijntje drinken voor het eten. Je gaat er gezellig omheen staan of komt erbij zitten op een barkruk of stoel. Shop jouw houten bartafel online of kom langs in de winkel!

Een houten bartafel in jouw interieur

Bartafels komen voor in vele soorten, maten en materialen. Houten bartafels geven veel sfeer door het natuurlijke materiaal. Ook passen ze goed in veel verschillende woonstijlen, afhankelijk van het model van de bartafel. Veel houten meubels worden gemaakt van eikenhout. Dit komt doordat eikenhout een harde houtsoort is, wat tevens makkelijk bewerkt kan worden en tegen een (klein) stootje kan. Naast eiken zien we ook veel steigerhouten meubels, dit hout heeft een ruwe en soms verweerde uitstraling net als teakhout. Een houten bartafel van eiken zie je vaak terug in moderne interieurs, terwijl een teak of steigerhouten bartafel vaak te zien is in landelijke en industriële interieurs.

Steigerhouten bartafel

Steigerhout is vurenhout. Het wordt steigerhout genoemd, omdat dit hout wordt gebruikt voor planken in steigers. Invloeden van het weer, maar ook gebruikssporen geven steigerhout zijn unieke uitstraling. Steigerhout wordt veel gebruikt voor buiten, omdat het goed tegen de weersomstandigheden kan wanneer het op de juiste manier is behandeld. Een bartafel steigerhout zien we daarnaast ook veel binnen. Volledig van steigerhout of met een onderstel van stalen buizen. Shop jouw steigerhouten bartafel online of kom langs in de showroom!

Boomstam bartafel

De boomstam bartafel is wel één van onze favorieten. Je ziet ze tegenwoordig veel met een metalen onderstel. Een boomstam tafel past goed in industriële en moderne woonstijlen. Boomstam bartafels worden gemaakt van verschillende materialen: eiken, acaciahout of teak. De één grover met noesten en een ruwe rand, de ander strak uitgevoerd met afgeronde randen. Het mooie van een boomstam bartafel is dat het blad uit één stuk hout wordt gemaakt. Het blad van de tafel wordt in de lengte van de stam afgezaagd. Dit zorgt er ook voor dat je de meest mooie nerf patronen in het tafelblad ziet. Een stukje kunst op zich!

Houten bartafel met barkrukken kopen

Jouw favoriete bartafel shop je bij Löwik Wonen & Slapen. Door de uitgebreide collectie van diverse merken als IN.House, Pronto Wonen en Henders & Hazel met diverse woonstijlen, slaag je altijd. Van ronde bartafels tot smalle langwerpige bartafels voor een gezellig avondje. Ook hebben we een uitgebreide collectie barkrukken en barstoelen om de set compleet te maken. Jouw favoriete houten bartafel shop je online of kom sfeer proeven in onze showroom. houten bartafel detail