Witte bartafels

Een bartafel heeft vele functies. Zo kun je een bartafel gebruiken als vervanging van je eetkamertafel, maar ook als extra ontbijtbar in de keuken of ‘s avonds gezellig borrelen aan de statafel. Ben je op zoek naar een bartafel wit? Bekijk dan ons assortiment witte bartafels online of in de winkel.

Bartafel wit in verschillende stijlen en uitvoeringen

Wist je dat witte bartafels heel ruimtelijk ogen? Door de licht kleur behoud je het ruimtelijke effect in jouw woonruimte of keuken. Een bartafel wit is verkrijgbaar in verschillende soorten en stijlen. Zo heb je stevige eiken houten bartafels met een witte lak, maar kun je ook kiezen voor een bartafel hoogglans wit. Daarnaast is wit ook goed te combineren in verschillende interieurs. Combineer een bartafel wit met moderne kleurrijke barstoelen of ga juist voor een gestoffeerde klassieke barstoel met een gecapitonneerde rug. Heb je een landelijk interieur? Dan zou een witte bartafel met een houten blad ook erg mooi kunnen staan! Wil je graag meer wit in je interieur, maar vind je dit lastig om toe te passen? Onze interieuradviseurs geven je graag advies.

Witte bartafel op maat

Wist je dat we bij veel leveranciers ook een meubel op maat kunt laten maken? Kies het model en formaat dat in jouw interieur past en kies daarna jouw favoriete kleur. Op deze manier kun jij jouw witte bartafel zelf samenstellen. Bartafels zijn verkrijgbaar in verschillende breedte en dieptematen, maar belangrijker nog is het verschil in hoogte. Je hebt namelijk twee hoogtematen: 110 cm en 93 cm. Een bartafel van 110 cm leent zich ook perfect om aan te staan. Met een witte bartafel van 93 cm kun je lekker hoog tafelen, maar is minder geschikt als statafel.

Barkrukken of barstoelen?

ij jouw nieuwe bartafel wit wil je natuurlijk ook fijne barkrukken of barstoelen. Beide opties hebben voor- en nadelen. Wanneer je een bartafel wilt gebruiken als vervanging van je eetkamertafel, dan is een barstoel met rugleuning een goede keuze. Je hebt dan namelijk steun waardoor je comfortabeler zit. Het voordeel van een barkruk is dat jouw bartafel dan luchtiger oogt. Een barstoel met rug kan namelijk vrij grof ogen aan een bartafel. Een barkruk is daarnaast ook makkelijk op te pakken en te verplaatsen.

Witte bartafels koop je eenvoudig online

Bij Löwik Wonen & Slapen koop je jouw witte bartafel en barkrukken eenvoudig online. Wil je graag wat meer inspiratie opdoen? Kom dan sfeerproeven bij ons in de winkel. Met ruim 40.000 m² wooninspiratie slaag jij gegarandeerd.