Design eetkamerstoelen

Ben jij op zoek naar een set design eetkamerstoelen? Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruime collectie moderne design meubelen van merken als Xooon en Baenks. Bekijk onze Moome collectie voor de echte designer pareltjes. Ontworpen door jonge talentvolle, maar ook gevestigde designers. Bekijk onze collectie online of kom proefzitten in onze winkel in Vriezenveen!

Moderne design meubels

Design meubels passen perfect in een modern of minimalistisch interieur. Een designers item springt gelijk in het oog en geeft dynamiek aan het interieur. We hebben een ruim assortiment moderne en design eetkamerstoelen. De collectie van Moome biedt de JON eetkamerstoel in verschillende varianten. Een comfortabele en multifunctionele stoel in verschillende stoffen en kleuren. Zo vind jij de ideale stoel die naadloos in jouw interieur past. Ga je liever voor een super strak design? Bekijk dan de collectie stoelen van Baenks. Puur Italiaans design eetkamerstoelen gemaakt van alleen de beste kwaliteit materialen. Kies voor een warme luxe stof of een mooie kwaliteit leder.

Eetkamerstoelen design met arm of zonder arm?

Onze ruime collectie eetkamerstoelen design biedt verschillende modellen en varianten. Eén van de meest voorkomende vragen is of je een eetkamerstoel met of zonder armleuning zou moeten kiezen. Dit is afhankelijk van twee factoren: beschikbare ruimte en het gebruik. Wanneer je een woonkeuken hebt waar je regelmatig met z’n allen aan tafel zit of wanneer je graag nog even blijf natafelen, dan is een eetkamerstoel met armleuning erg prettig. Ook is het belangrijk om te kijken naar de ruimte tussen de tafelpoten en om de tafel heen. Stel je hebt een set van 6 eetkamerstoelen, dan is het voor de persoon in het midden lastiger om van tafel te komen. Je moet dan genoeg ruimte achter je hebben om naar achteren te schuiven met de stoel. Heb je een stoel zonder armleuningen, dan kun je net wat makkelijker via de zijkant weg.

Verschillende modellen design eetkamerstoelen

Een design eetkamerstoel heeft over het algemeen een modern of Scandinavisch design. Onze eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Ga voor een fijne stof voor een warme look en feel of kies voor mooie kwaliteit leer. Ook zie je bij iedere stoel weer een ander type poot, bijvoorbeeld een slede/swing, rechte poten, ronde poten of wijd uitlopende poten. Daarnaast heb je ook nog keuze uit eetkamerstoelen met parketwieltjes. Veel keuze dus. Heb je een parket of laminaatvloer? Ga voor een design eetkamerstoel met wieltjes. Zo voorkom je dat jouw vloer beschadigd.

Kom sfeer proeven in onze showroom

Bekijk onze volledige collectie eetkamerstoelen design online of kom sfeerproeven in onze showroom. Ervaar het fijne zitcomfort en de kwaliteit van een modern design eetkamerstoel en bekijk alle mogelijkheden. Combineer jouw perfecte set eetkamerstoelen met één van onze unieke eettafels. Vind je het lastig om de juiste stijl en inrichting te vinden wat past bij jou en jouw interieur? Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies, geheel vrijblijvend! Design eetkamerstoelen

Alle categorieën