Traagschuim kussens

Ben jij een rug- of zijslaper en heb je regelmatig last van een stijve nek of een zere rug? Dan heb je waarschijnlijk geen goed kussen en/of matras. Voor een goede ondersteuning van jouw hoofd en nek raden wij traagschuim kussens aan. Traagschuim is een materiaal dat vormt naar jouw lichaam, waardoor het optimale ondersteuning geeft zonder dat er te veel druk op komt te staan.

Productblok hier! Categorie: Hoofdkussens | Merk: | Stijl:

Materiaal van een traagschuim kussen

Een traagschuim kussen zorgt voor een goede ondersteuning in de nek, dit komt doordat het materiaal een hoge mate van dichtheid heeft. Dit is perfect wanneer je op je rug ligt, maar ook wanneer je een goede ondersteuning wil voor jouw nek. Door de hoge mate van dichtheid heeft het kussen weinig ventilatie. Hierdoor voelt het kussen wel warmer aan. Het kussen reageert ook op warmte van jouw lichaam. Door jouw lichaamswarmte vormt het kussen om jouw hoofd en nek, wat zorgt voor een optimale ondersteuning zonder drukpunten. Traagschuim – ook wel NASA schuim – heeft niet voor niets zijn naam, het schuim komt namelijk weer tráág omhoog. Het nadeel hiervan is dat als je veel beweegt en verschillende slaaphoudingen aanneemt gedurende de nacht, dit matras niet geschikt is voor jou. Slaap je wel altijd in een bepaalde houding, dan zorgt het kussen ervoor dat je extra stevig ligt, waardoor je ook een rustige nacht hebt. Er zijn ook innovatie traagschuim kussens ontworpen door Tempur voor buikslapers. Deze zijn lager en hebben een andere vorm, zodat je optimale ondersteuning krijgt, ook wanneer je op jouw buik slaapt.

Traagschuim hoofdkussen kopen

Welk hoofdkussen nou goed is, is voor ieder persoon verschillend. Wil je weten of een traagschuim kussen voor jou geschikt is? Laat je dan adviseren door onze slaapspecialisten en kom even proefliggen in de winkel om het te ervaren. Voor een optimale ondersteuning van jouw lichaam is het aan te raden een traagschuim hoofdkussen te combineren met een traagschuim matras. Dit zorgt ervoor dat niet alleen jouw nekwervels recht liggen, maar dat dit ook in lijn ligt met jouw rugwervels. Wanneer je een zijslaper bent, heb je de drukpunten bij de heupzone en schouderzone. Met een traagschuim-matras worden deze zones verlaagd zonder tegendruk te geven. Het zorgt ervoor dat jouw rug recht blijft en voorkomt rug- en nekklachten in de toekomst of verminderd huidige fysieke klachten. Onze traagschuim hoofdkussens zijn van uitstekende kwaliteit, van merken als Tempur en Auping. Traagschuim hoofdkussens

Alle categorieën