Zwarte buffetkasten

Een zwarte buffetkast is stijlvol, maar daarnaast ook tijdloos. Je kunt buffetkasten prachtig decoreren met jouw mooiste servies, glaswerk of boekenverzameling. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je diverse zwarte buffetkasten, van modern tot klassiek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, uitvoeringen en maten. Stem je kast eenvoudig af op jouw wensen en interieur.

Zwart is gedurfd

Veel mensen vinden zwart een heftige en intense kleur, daarom komen zwarte interieurs niet vaak voor. Erg zonde, want zwart kan voor verrassende resultaten zorgen. Zwart is een gedurfde kleur, maar daarnaast kun je met zwart wel eindeloos variëren. Je kunt voor een geheel zwart interieur kiezen of voor een interieur met voornamelijk zwarte meubels, waar hier en daar lichte elementen zijn toegevoegd. Zo maak je het niet te donker, maar krijg je wel een krachtig contrast tussen donker en licht. Combineer bijvoorbeeld een wit interieur met zwarte meubels om zo dit krachtige contrast te creëren. Wil je het liever wat kleurrijker, dan kun je ook een accentkleur toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte salontafel met een okergeel vloerkleed of een zwarte buffetkast met bordeauxrood servies en andere woonaccessoires. In ons assortiment vind je diverse zwarte meubels, van boekenkasten tot banken en van eetkamerstoelen tot dressoirs. Je ontdekt ons assortiment online of bij ons in de winkel.

Een zwarte buffetkast kopen

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je diverse zwarte buffetkasten. Een buffetkast is vaak een ruime kast die jarenlang meegaat. De kasten zijn voornamelijk gemaakt van hout in combinatie met glas, waar jij jouw mooiste servies achter kan tentoonstellen. De kasten bieden daarnaast genoeg opbergruimte voor andere spullen. Het bovenste gedeelte, waar het servies kan staan, bestaat vaak uit legplanken en vakken. Het onderste deel bestaat vaak uit lades en / of deuren. In ons assortiment vind je buffetkasten met draaideuren, schuifdeuren, lades, met glas en zonder glas. Genoeg keuze, zodat er altijd wel een buffetkast is die past bij jou en jouw interieur. Het voordeel van een zwarte buffetkast is dat deze makkelijk te combineren is met diverse woonstijlen, van modern tot aan industrieel. De kast heeft een stoere uitstraling, maar is daarnaast ook heel stijlvol. Ben jij op zoek naar een zwarte buffetkast en wil je daar graag hulp bij hebben? Dat kan! Kom gerust een keer langs in onze showroom in Vriezenveen. Onze medewerkers helpen jou graag verder. Samen met jou gaan ze op zoek naar de perfecte buffetkast die jouw interieur laat stralen.

Een goedkope buffetkast zwart

Wil je liever niet zoveel geld uitgeven aan een nieuwe buffetkast zwart? In onze Löwik outlet vind je scherp afgeprijsde showroommodellen die tevens direct leverbaar zijn. Deze showroommodellen hebben plaats gemaakt voor de nieuwe collectie en staan klaar om verkocht te worden. Wees er snel bij, want onze showroommodellen gaan hard! Zwarte buffetkasten

Alle categorieën