Metalen buffetkasten

Ben jij op zoek naar een stoere buffetkast voor in jouw interieur? Een metalen buffetkast past perfect in een stoer en industrieel interieur. Zet jouw servies achter het glas en gebruik de dichte deuren als opslag voor alle andere spullen die je uit het zicht wilt hebben. Bekijk onze metalen buffetkasten online of kom langs in onze showroom!

Stalen buffetkast in jouw interieur

Een buffetkast is een stijlvolle en tegelijk praktische opbergkast voor in het interieur. Een stalen buffetkast is opgebouwd uit twee delen: een open en dicht deel. Een buffetkast bestaat normaal gesproken uit planken met onderin twee dichte deuren en in sommige gevallen daarboven lades. Het bovenste gedeelte is zichtbaar, vaak met glazen draai- of schuifdeuren. Een buffetkast zie je meestal in een grote leefkeuken staan, maar staat ook mooi in de woon- of eetkamer. Een stalen buffetkast leent zich namelijk perfect om in het bovenste deel mooi servies te stallen en in het onderste deel keukengerei in op te bergen. De lades werden vroeger vaak gebruikt om bestek in op te bergen. Wanneer je de metalen buffetkast graag in de woon- of eetkamer wilt gebruiken, kun je hier natuurlijk ook mooie accessoires in kwijt of je boekencollectie. Het onderste gedeelte kun je gebruiken voor andere spullen die je graag uit het zicht wilt, bijvoorbeeld jouw collectie bordspellen. Wanneer je op zoek bent naar een opbergkast is het altijd goed om te bedenken wat en hoeveel je er in op wilt bergen. Zo hebben we ook metalen vitrinekasten en metalen wandkasten in onze collectie.</p.

De industriële look met een metalen buffetkast

Ben jij op zoek naar een industriële buffetkast? Dan is een metalen buffetkast vast iets voor jou! Door het materiaal geeft het meubel een stoere uitstraling aan jouw interieur. Wil je toch geen metalen buffetkast, maar zoek je wel een industriële look? We hebben in ons assortiment ook veel opbergkasten met een combinatie van hout en metaal. Dit geeft toch de robuuste en stoere look, maar tevens een warme uitstraling door het hout. Je kunt ook kiezen voor een mix tussen industrieel en vintage voor een sfeervol interieur. Combineer een metalen buffetkast bijvoorbeeld met een vintage vloerkleed voor een warme uitstraling. Een vloerkleed hoeft natuurlijk niet alleen in de zithoek, op een andere plek kan het namelijk een verrassend effect hebben. Shop jouw favoriete metalen buffetkast online bij Löwik Wonen & Slapen of kom eens langs in onze showroom! Stalen buffetkast